• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mamita : 3mam kciuki za wpadke zatem :) ciesze sie ze wszystko si, ze w pracy ok :)))))
i czekam na fotke cedrowego plotu :)
u mnie polowa ciazy ale mi czas wolno nie leci ;)
ucaluj skosnookie bablasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ps. postanowienia jeszcze nie zlamalismy, narazie twardo sie 3mamy... w czwartek mam usg i bedzie na pewno kusilo... ale sie nie dam ;)))) buziole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :*

reklama
mamitka -odnośnie remontu: Końca nie widać :-D)))) czasami żałuję, że się w ogóle za niego wzięliśmy, non stop wychodzą jakieś syfy, które trzeba natychmiast wymienić, naprawić, usunąć....jednym słowem - masakra :/ Mam tylko nadzieję, że koniec końców wynagrodzi nam ten chaos ;-)
A że sobie odpoczywasz od staranek, to chyba dobre podejście, raz na jakiś czas trzeba chyba wrzucić na jałowy bieg :)) Trzymam kciuki Kochana :*:*

Jos- ucałuje skośnookie dzieci me :))))
Ty usciskaj pięknookiego Poldusia :)
a masz przeczucia co do Lokatora????

trzymaj się dzielnie w postanowieniu-ja też bym tak wolała-jest tak mało niespodzianek pozytywnych w życiu :))
no ,ale ja to póki co moge pomarzyć o czymś takim ...

jak tylko płot bedzie zamontowany to pstryknę fotkę :))
apromys:))))))))

Made- no właśnie jeśli chodzi o starania to jestem na jałowym biegu...
bo odnośnie pracy to klientki są zadowolone bo dostaję napiwki więc dodatkowo mnie to cieszy ;)))
spełniam sie w tej pracy i bardzo odżyłam ;)

no a remonty....kurcze wiem jak jest-my niedługo zabieramy sie za wykańczanie drugiej łazienki-pytanie...czy my ją wykończymy czy ona nas
c007.gif
c008.gif
c008.gif

mamita : dzieki, ucaluje mlodego jutro :) ja wciaz bardzo bardzo wierze, ze w twoim brzuchu tez zagosci lokator :))))) jetsem tego pewna :) nieskromnie hehe
a co do mojego lokatora : to zmiennie, mam przeczucie na corke, ale nie takie w 100% i kazdego dnia, zmiennie... czasem wydaje mi sie ze drugi sybek :) ale jednak bardziej przeczucie na core :) zobaczymy hyhy
maz za to przekonany na 100% niezmiennie ze syn :) chyba mu sie druzyna pilkarska marzy albo chce zoaszczedzic na kieckach i gumkach do wlosow ;)

Dobry wieczór.
biggrin.gif

Młody niedawno zasnął. Wypił 150ml mleka.
biggrin.gif
głodomorr
laugh.gif

Byliśmy u babci na zakupach . Zakupiliśmy mu butelke anty kolkową
biggrin.gif
wink2.gif

Dostał dzisiaj od sąsiadki pampersy BABYDREAM i jak narazie nie ma uczelenia
biggrin.gif
wink2.gif

Zdjęcie dnia: -D
DSC00015.jpg

a to My ;-)

Zobacz załącznik 374941

Uciekam spać;*
dobranoc ciotki;*

Pierwsza :-D :-D :-D :-D

Meldować się moje drogie kochaniutkie;*** ;-):tak:

MAde lansujesz się? ;-) Jak brzusio ?:-):-) ;-)
Rurka wpadnij :-) :-)
Sergi dlaczego Cie nie ma ? ?
Jos jak Polduś?
Kocurek jak sobie odpoczywasz?;*
Balbinka odezwij się !;-)
LiL a ty co się nie odzywasz?;-)
Pysia
co tam kochana?
Ewula jak się czujesz?;-)
Asionek chodź tu :-D
Libby odpoczywaj kochana ;* Jak dojdziesz do siebie zajrzyj pokazać Maciusia;*
Wisieńka jak mała?;*
Oliwka ;* jak dziewczynki ?
Wiola jak tam Iw? :-)
Just Jak tam najlepsze kolega Rafcia? Jak Remik? :-)
Marcepanek jak rózyczka Maciusia?

Młody jak zasnął wczoraj przed 22gą obudził sie przed 5tą i teraz pojadł i sobie lezy:-D
wink2.gif
śpioszek:-)

buśki sie nie pokazują;/ :-(

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)))

młodamamusia - ja dopiero wstałam :szok: jaki lans ??? W niedzielę to ja mam stały komplecik: garsonka, podkolanka i różaniec :))))) A Ty widzę ranny ptaszek ;-) Rafałek rozkoszny i potwierdzam to co już napisałam - podobny do Ciebie jak dwie krople wody :tak: Ślicznie razem wyglądacie :)))) Sama się nie mogę doczekać takiego przytulenia :zawstydzona/y:

jos - no właśnie miałam pytać, kiedy się na połówkowe wybierasz ? :))

Pozdrawiam wszystkie Kobietki, całuję dzieciaczki i życzę miłego dnia :-))))

hej :)

made : w czwartek po poludniu mam usg :)
od kilku dni codziennie mnie boli brzuch i troche mnie to martwi, wiec ciesze sie ze mam juz za chwile ta wizyte z moim gin. a nie tu na poludniu

mlodammausia : sliczne fotki :) a poldus ma sie dobrze, w sztosie jak zawsze ;) teraz sobie smacznie spi, wstanie pewnie ok. 16h30-17 to znow sie zrobi energicznie ;)

reklama
Czesc można dołączyc do grona starających sie?
Mam 26 lat, jestem mezatka od 5 lat i w tym miesiacu rozpoczelismy starania :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry