K
kajene
Gość
Witam sie z kawka ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cześć dziewczyny 

chmurzyska takie, że
i jak ja mam wyjść z Remkiem na spacer??? 
a jak położę go do łóżeczka, to parę minut i oczy jak 6 i pół złotego w jednej monecie
noce już jakoś sprawnie przebiegają
a w ciągu dnia jest różnie... 
no sztabu ludzi pracujących nad moim wyglądem nie posiadam
więc jestem Żuczkiem z dodatkami tu i tam 

Jestem, jestem. W tamtym tygodniu miałam gości i w sumie was tylko czytałam bo na pisanie nie było czasu.hej
Oliwka nie wyświetla mi się Twój profil(
Jos jak się bedzie dalej utrzymywać to może do lekarza?
POK pw)
Just a pewnie, jestem brązowiutka, uwielbiam polskie morze) zazdroszczę Ci tej Gdyni
Kajene &&& za Wasze staranka
Gdzie jest ASIONEK, KOCUREK, AGAPA, WIOLKA, MADE????

Dzidzia kopie

Twojego ZEN nawet centymetra zabraknąć nie może
))) Włos, makijaż - pełen lansik
Super Ci w tych włoskach, chciałabym mieć tyle odwagi, żeby się zdecydować na tak drastyczne cięcie
GRATULUJĘ 

Ty SE nie bądź taka mądra, żeś była na molo i fotki pstrykała ile wlezie, a ja mam SE niby strzelić w piętę fotką zrobioną na osiedlowej ławeczce ?
)))))
)))))witam dopiero się podłączyłam do forum, czy są tu obecne jakieś starające się o dzidziusia, które stosowały testy owulacyjne, bo ja zamierzam w tym tygodniu zacząć się testować, bo na razie staramy się od 2 miesięcy i nic.