• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
:-D Cześć dziewczyny :cool2:

dla każdej zostawiam buziaka :* :tak:

u nas wszystko w pożądku, dzisiaj piękną jesień mamy tego lata w Gdyni :no::wściekła/y::angry: chmurzyska takie, że :szok: i jak ja mam wyjść z Remkiem na spacer??? :dry:

czytam wszystko co piszecie, ale ostatnio czasu mam na lekarstwo, Remek śpi coraz mniej, jak zajączek, jak przytula się do cyczka, to śpi :sorry2: a jak położę go do łóżeczka, to parę minut i oczy jak 6 i pół złotego w jednej monecie :-D noce już jakoś sprawnie przebiegają :tak: a w ciągu dnia jest różnie... :blink:

ja już z głową i ciałem lekko się pogodziłam...:sorry2: no sztabu ludzi pracujących nad moim wyglądem nie posiadam :-D więc jestem Żuczkiem z dodatkami tu i tam :-D:-D

POK Robaczku &&&&&&&&&&&&&& trzymamy z Remkiem, wróciłaś do nas, cieszy mnie to ogromnie :happy2::happy2::happy2:

Made znów Ci kable kradną??? :-D:-D:-D

Karola chyba pójdę Twoim tropem i też zetnę krótko włosy, świetna fryzura :tak::tak:

Kocurrek wróciliście już z pięknych wojaży???

Rurrreczko jak wypoczynek nad morzem?

Libby moje gratulacje :happy2:

wyłazić dziś z krzaków moje drogie panny i pisać szybciutko co u Was :-D

hej :)

Oliwka nie wyświetla mi się Twój profil :((

Jos jak się bedzie dalej utrzymywać to może do lekarza?

POK pw :))

Just a pewnie, jestem brązowiutka, uwielbiam polskie morze :)) zazdroszczę Ci tej Gdyni:zawstydzona/y:

Kajene &&& za Wasze staranka :)

Gdzie jest ASIONEK, KOCUREK, AGAPA, WIOLKA, MADE????

Rurreczko całe szczeście nie masz tak daleko nad morze, na weekend zawsze można wyskoczyć :tak:

no właśnie gdzie jest cała reszta ferajny ??????

JESTEM :-) Wróciłam :-)

Witam nową staraczkę :-D

pok :)))))))))))))))))))))) Tyyyyyle czaaaaaaaasu ...... no jak mogłas JAK MOGŁAŚ ;)))))))))))))))))))))) Bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie :tak::tak::tak:

mamma !!!!!!! Jak miło, że i Ty się pojawiłaś :))))))))))))))))))))))) Cieszę się, że u Was do przodu - praca i przygotowania do szkoły... zaczynacie nowy etap, mała sobie świetnie poradzi, w końcu jest córką swojej mamy :-):-)

KOCHANA LIBBY - nie miałam przez ostatnie dni dostępu do neta, dopiero co przeczytałam -

UŚCISKI I BUZIAKI I DUUUUUUUUUUUUUŻO ZDRÓWKA DLA MALEŃSTWA I CIEBIE :))))))))))))))))))))))))))))) Czekamy na Was !!!!!

Hej boogie :-D

made i pysia kocurek wystawił brzucha na pokaz, a Wyyyy...?????? :-D

rureczka pokaż brąz swój :-D

mlodamamusia gratulacje z okazji pierwszej samodzielnej kąpieli ;-)

jos to już połoowa u Ciebie???? :szok:

oliwka ej no.. coś i ja nie mogę obejrzeć sobie nowego fryzurka :blink:

wiola WIDZIAŁAM CIĘ :-) ale maaaało :-(

paulina głaski dla Majeczki :))))))))))))

Ostatnia edycja:
witam dopiero się podłączyłam do forum, czy są tu obecne jakieś starające się o dzidziusia, które stosowały testy owulacyjne, bo ja zamierzam w tym tygodniu zacząć się testować, bo na razie staramy się od 2 miesięcy i nic.

hej :)

Oliwka nie wyświetla mi się Twój profil :((

Jos jak się bedzie dalej utrzymywać to może do lekarza?

POK pw :))

Just a pewnie, jestem brązowiutka, uwielbiam polskie morze :)) zazdroszczę Ci tej Gdyni:zawstydzona/y:

Kajene &&& za Wasze staranka :)

Gdzie jest ASIONEK, KOCUREK, AGAPA, WIOLKA, MADE????
Jestem, jestem. W tamtym tygodniu miałam gości i w sumie was tylko czytałam bo na pisanie nie było czasu.
U mnie ok. W sobotę miałam półmetek:-D:-D:-D Dzidzia kopie

Witam nowe staraczki i trzymam za was kciuki

Pok za ciebie również ogromne kciukasy zaciśnięte.

Jestem :-)

Kochane, no u mnie kłopot z okablowaniem, jak tylko widzę, że prognozują mokre nad miastem to już wiem, że czeka mnie dzień bez BB :(( ale co zrobić...trzeba poświęcić kwadrans na czytanie :-p

młodamamusia - współczuję :(((

jos - mnie też bolał brzuch, jak nie masz krwawień, plamień ani innych przykrych dolegliwości poza tym doskwierającym bólem to nie ma co się zamartwiać ;)) Tym bardziej jesteś szczuplutka, a powłoki brzuszne i macica się niestety bezlitośnie rozciągają, więc smyrać Kochana nie będzie :)) Do czwartku już blisko, lekarz Cię uspokoi :tak:

just - promyczku :-D Twojego ZEN nawet centymetra zabraknąć nie może ;)))) Wklejaj ciociuni Remiczka, bom stęskniona jak jasny ten....gwint ;)))

Olivka - no piknie sie masz, piknie :-D))) Włos, makijaż - pełen lansik :-p Super Ci w tych włoskach, chciałabym mieć tyle odwagi, żeby się zdecydować na tak drastyczne cięcie :)))

pok - cholero Ty !!!!!!!!!!!!!!!! Bić nie będę bo już męża masz :-p GRATULUJĘ :)))))))) Pokazuj się BABO częściej. Napisz jak zaślubiny, co z pracą, a ja kciukasy zaciskam co sił w ręcach :-)

Kocurek - :-D:-D:-D Ty SE nie bądź taka mądra, żeś była na molo i fotki pstrykała ile wlezie, a ja mam SE niby strzelić w piętę fotką zrobioną na osiedlowej ławeczce ? :-p)))))
Poczekam przynajmniej na słońce, wystartuję w moim przyciasnym bikini :-D)))))

reklama
witam dopiero się podłączyłam do forum, czy są tu obecne jakieś starające się o dzidziusia, które stosowały testy owulacyjne, bo ja zamierzam w tym tygodniu zacząć się testować, bo na razie staramy się od 2 miesięcy i nic.

ja w zeszlym roku uzywalam testow i zaciążylam w pierwszym cyklu staran :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry