• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kajene witaj :) opowiedz nam coś o sobie :))

Dziewuchy:-D ludu na plaży niemożebne ilości!!!! nie ma się gdzie położyć! a słońce praży, że się dzisiaj troszkę za mocno przypiekłam :(

Tesknie mocno i ściskam każda z osobna :*

Libby ogromniaste gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

reklama
kajene witaj :) opowiedz nam coś o sobie :))

tak jak pisalam jestem szczesliwa mezatka od 5 lat, mam 26 lat i teraz staramy sie ( chociaz bez wielkiego cisnienia ;-) ) o kolejnego czlonka rodziny. Jestem juz mama 3 letniego chlopczyka i 7 miesiecznej dziewczynki :-) hmmm na razie to tyle ;-)

hej kochane!

mam nadzieje, ze u Was tutaj wszystko w jak najlepszym porzadku! mysle o was czesto i kciuki trzymam, zeby fasolki Wam pieknie i zdrowo rosly!

po przerwie wracam chwilowo na forum zglebic temat, ktory mnie zaczal trapic. A noz widelec cos bedziecie mogly pomoc.

jestem drugi cykl na duphastonie. W pierwszym cyklu dostalam miesiaczke kilka dni pozniej niz powinnam i po raz pierwszy od stu lat trwala nie 11 a 5 dni :D
Za to w tym cyklu chyba mi sie wszystko poprzesuwalo albo znowu mam cykl bezowu... od kilku dni testy owu nie wychodza a ja juz dawno powinny... no chyba, ze mialam owu wczesniej niz zwykle z uwagi na dupka. A jeszcze do tego raz (17dc) zamiast wziac test owu, wzielam ciazowy (strasznie pedem lecialam siku) i wyszedl blado pozytywny - normalna druga jasno rozowa kreska... i od tego momentu chodze zakrecona potwornie. Kupilam sobie dzis test, zrobie jutro rano. Z jednej strony jestem pewna, ze to nic takiego a z drugiej nadzieja jest wielka.
dodam, ze do tej pory moje cykle mialy 31-33 dni a owulacja wystepowala miedzy 16 a 18 dc.

buziaki!

Oj POK:))))
Witaj z powrotem!!!!
Może wkleisz zdjęcie testu?
Ja się nie znam za bardzo ale skoro kreska jest no to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Eh dzwoniła babcia ze ciocia mojego taty nie żyje
unhappy.gif
unhappy.gif

a tymczasem uciekam spać;*
dobranoc;*

reklama
kajane : niezle masz didziusiowe tempo :) fajnie :))

pok : witaj !!!!!!!!!!!!!!!!!
ja niestety nie pomoge bo nigdy nie bralam zadnych lwpsomagaczy, mialam regularne cykle itp. ale mam nadzieje, ze sie uda-lo :) 3mam kciuki za was! i wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia :)

rurka : dziex! poldus w sztosie! ja zmeczina i od kilku dni bole brzucha... dzis non stop... az zalapalam mega dola... ale slucham muzyki i juz jest lepiej :)

oliwka : ja juz widzialam :) super :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry