• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made oj ta pogoda. Jak nie kable kradną to pogoda nie taka... :P
Oliwka 3 mam kciuki za niespodziankę:-)

ide spac :-)
Dobranoc;*

Ostatnia edycja:
reklama
PIERWSZA
laugh.gif
laugh.gif
cool.gif
cool.gif
cool.gif
cool2.gif
cool2.gif
:cool2:

Młody pojadł. I stara się zasypiać
laugh.gif

A ja wpadłam wam powiedzieć Dzień Dobry i ide spać dalej :D he he
biggrin.gif

Znowu pogoda do duuu.. ;/

Ostatnia edycja:
Oj młodamamusia przed 6 rano się nie liczy,że pierwsza:))):-D

Witam z kawką i jak zwykle jedną kreską na teście:(:-(

hej ja tylko na chwilkę, właśnie wróciłyśmy ze szpitala-skierowali nas bo mała nie przybierała na wadze, wręcz traciła i okazało się że za mało z piersi zjada, tzn. mam za mało pokarmu i trzeba co drugie karmienie butlą dokarmiać i w końcu brzuszek zadowolony

aha nie ma jeszcze informacji więc napiszę że wczoraj o godz. 19 Libby urodziła synusia Maciusia-3780g i 59 cm wzrostu;), poród ciężki, sn, z komplikacjami ale teraz czują się dobrze

pozdrawiam i odezwę się niedługo buziaki

Dzień dobry :))))
Nareszcie widzę niebo :-)

Paulina - kurczę, szkoda, że z tym pokarmem tak marnie :(( ale trzeba być dobrej myśli. Ja długo walczyłam o pokarm ;) Po porodzie trzy doby na pokarm czekałam, a później walczyłam o niego na wszystkie możliwe sposoby: herbatki, laktator, nawet bawarka poszła w ruch ;)) przez kilka dni też dokarmiałam aż w końcu mój upór został nagrodzony :tak: Najważniejsze to teraz smoczek, zwróć na to uwagę, żeby Majeczka się nie rozleniwiła ;))) Trzymam kciuki. A jak się nie uda, to też nic strasznego ;-) najważniejsze Majeczka ma - miłość rodziców :)))
Dzięki za przekazanie informacji od Libby, pozdrów tą biduleczkę, niech szybko wraca do formy. Ogromne gratulacje i uściski dla nich :)

cześć babki
c007.gif

100 lat mnie tu nie było :))

&&&&&& zaciskam za spokojne ciążę i bezproblemowe porody!!
niech Niunie przyjdą do Was rumiane o czasie :)

Paulina,Libby-widze ,że juz tulicie swoje skarby-gratuluję!! :))

Made-Ty juz na ostatniej prostej ;) mam nadzieje,ze zapalenie żył nie wróciło i dobrze znosisz ciążę ?:)

ściskam 4all;)
f050.gif

hej :)

libby : GRATKI OGROMNIASTE! DUZO DUZO SZCZESCIA ZYCZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mama : hej ! fajnie ze wpadlas! co u was???????????????

oliwka : :(((( jak sie czujesz?

paulina : dziex za przekazanie info :) co do pokarmu to sie nie stresuj, sporbuj tak jak made pisala...a jak nie da sien, to tez nie koniec swtaia! lepiej butla noiz slutna i zestresowana mama! na butli tez wyrosnie, jak setki tysiecy dzieci wyrastaja :))) i to bez roznicy w zdrowku ;)

just : co u ciebie? jak remik? co dzis porabiacie? spacer nad morzem????

milego dnia wszystkim zycze :)

A ja znowu kilka godzin bez internetu :(((( Podejrzewam, że kable zamokły jak nic, bo pogoda idealna ;)))

mamitka - no wiesz, te żyły to ja już muszę kontrolować do końca porodu. Chodzę do naczyniowca, który monitoruje stan moich żyłek :zawstydzona/y: maca mi nóżkę, a ja nie prostuję :-)))))
Zastrzyki będę brała do końca ciąży, i prawdopodobnie pół roku po porodzie. Ale jestem dobrej myśli ;-) Bardzo się cieszę, że zajrzałaś :tak: czasami tam zaglądam na weteranki, zobaczyć co tam u mojej Mamitki :-p Dominiś niebawem urodzinki będzie miał ;))) Cudny chłopczyk. Kiedy imprezka ??? Domyślam się, że organizujesz za jednym zamachem :-p Ściskam Cię i buziole dla ślicznych dzieciaczków :*

just - promyczku :-D)))) Odezwij się pozytywie :))

reklama
Jos,Made;)) u mnie nie ma starań już od 2 cykl chyba...
poszłam sobie do pracy-pracuję na pół etatu jako kosmetyczka i sobie bardzo chwalę:))
oczywiście liczę na wpadkę ,ale narazie odpoczywamy od starań -muszę zatesknić za sexem a nie za prokreacją..

poza tym wszystko si-w czwartek przyjechał nasz przecudnej urody płot drewniany w kolorze cedru-jak murek przeschnie to otynkuje Tom tynkiem ozdobnym i bedziemy montować drewniane części:))) super się cieszę!!
dzieci dokazują jak mogą:)
zdrowe są to najważniejsze...
po wypłacie kupujemy książki dla Zuzy bo od września do szkoły czas ruszyć-część wyprawki już mam..

tak,Domi niedługo kończy 4 latka a dopiero dostałam Go narece z info ,ze gratuluję synka 4100g i 57cm....a tu już 18kg i 105 cm wzrostu:)) kawał chłopa :))
ja też niedługo latka kończę...32 stuknie..ale
g150.gif
nie słyszę tego ;)))))

ciesze się ,ze Twoje palące zyły są pod dobra opieką i czujesz się bezpieczna-to bardzo ważne:)
a jak remont zakończony:)??

kochana ,ja nawet na Weterankach ostatnio mało piszę..
od poniedz.do srody w pracy potem w czwartek nadrabiam domowe zaległości,w piątek zakupy a week.rodzinnie(choć komp raz po raz odpalony:)) )

Jos-a jak u Ciebie słodziaku mój???
trzymasz sie dzielnie postanowienia o niepoznawaniu płci??? kurka u Ciebie juz połowa ciąży-leeeci jak smok ten czas.

Wiola- :***
ściskam Cię kochana!:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry