• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
just - biegam za nim jak wściekła kotka :-D)))) a On ucieka i ma ubaw ze starej matki :)))
Jak się zbliżam to mnie leje po buzi :-)))) czekam tylko aż będzie na coś łasy :))))) wówczas to pięć buziaków minimum :-p)))

reklama
hahahahahahaha :-D chciałabym tą gonitwę zobaczyć :-D:-D:-D:-D jak już go dopadniesz to ode mnie też ucałuj :tak: a pokażesz mi Twojego Maniutka????

Hej dziewczyny wpadam do was z pozdrowieniami. Mało bywam na bb, więcej czasu spędzam z rodzinką. Paweł miał wolne, Maciek wrócił z Chorwacji i chłonę też każda chwile z Emilką. U nas na topie problemy z brzuszkiem i kupką. Dopracowujemy nasz rytm dnia i staramy się nadać zyciu miły dla wszystkich bieg.Dziś nawet popielęgnowałam swoje kwiaty bo wyciągały ręce:-)Jestem przeszczęśliwa..:-)Pozdrawiam wszystkie i sle buziaki

just - :-D)))) wyślę Ci z telefonu mojego Pana, bo mój aparat to eksponat muzealny, ale ja już taka jestem, że nie potrzebuję gadżetów ;-) najważniejsze, że działa :))))))

Wisienka - zdrówka Kochana i szybkiego wyrównania rytmu dobowego :))))) Wstaw nam w wolnej chwili zdjęcie Emilki, nacieszymy oczęta :tak:

Ostatnia edycja:
Wisienka - no to całe szczęście, że masz starszego syna, bo taka Królewna rośnie, że trzeba będzie drzwi ryglować :-D))))) Przepiękna jest :zawstydzona/y: tfu, tfu...na psa urok :)))))

reklama
just : hej :) slodki remik :))))))))))))))))))) a moze filmik na maila???? :)

wisienka : oby kolki minely!!! emilka jest piekna, uwielbiam ostatnie zdjecie :))))

made : u swojego mam spotkanie, jade do paryza specjalnie... oby tylko nie bylo zadnych problemow :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry