• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurrrku :-D pewnie, że sobie poradzimy :tak: tata wraca za dwa dni, a byliśmy sami już przecież tydzień czasu :tak: kto da radę jak nie my??? Jak tam Maleńka Czarna??? :happy:

reklama
Wiolka :-) cześć kochana, a gdzie to się tak ukrywałaś???;-) widzę, że niedługo się impreza szykuje u Ciebie :cool2: jak tam Iwusia???

just a ja siedze w krzakach jakos nie mam nic ciekawego do napisania...no Impreza bedzie a raczej obiad dla rodziny w niedziele .
co u ciebie? jak maly zuczek?jak sie czujesz w nowej zyciowej roli?

hejka :)

wiolka : dzieki, tez mam nadzieje, ze bole szybko mina :)

just : jak tam zuczku? co dzis porabiacie??? :)

made, tak sama jade, poldus zostanie do soboty z babcia, nie bede sie z nim szarpac w podrozy po dworcach no i nie mialabym i tak go z kim zostawic w czw. na czas wizyty, a droga czekanie + wizyta to jakies 4godziny :) takze tak bedzie latwiej

a pozniej wracam razem z mezem w sob. juz na urlop :)
ps. jak sie czujesz???? co dzis porabiacie ???

Wiolka nie mogę narzekać, jest czasem w nocy ciężko, jak oczy same się zamykają, albo wręcz odwrotnie... ale Remek wynagradza to pięknymi uśmiechami i dobrym nastrojem, jest już coraz lepiej i życie sprawniej nam przebiega :-D chociaż wiem, że czeka mnie jeszcze wiele "niespodzianek" na które nie jestem przygotowana, ale to tylko etap, jeden z wielu :tak:

MÓJ mężczyzna;-)

Rafcio 26.07.2011.jpg umiecie tak ? ;-)

rafałek 26.07.2011.jpg ah uwielbiam pozować :-D

Made mam katarek !!!!!:-D

Ostatnia edycja:
reklama
boogie poważna wizyta szykuje się nam 11 sierpnia :))))) ze zdjęciami i pomiarami itp.
Musiałam się błyskawicznie zebrać po tym guzdralstwie porannym... Jak dzionek minął??

pysia dawaj brzucha i się nie wymiguj :-D

wiola ee tam.. zawsze jest coś do napisania o codziennych pierdołach :-)

mlodamamusia ale miniasty syneczek :)))))))))))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry