• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wisienka śliczności!!! zazdroszczę:zawstydzona/y:

Dziewczyny padam ;( cały dzień jeżdżenia, zakupów, montowania karniszy, klamek ble ble ble, a przed chwilą z moim Misiem zrobiliśmy pyszne pierogi ruskie:-D

reklama
Dziekuję kochane. Mała dziś śpi słodko, tfu odpukac. Czytam książkę Język Niemowlat i powiem wam , ze nie wiem czy to skutkuja rady z tej ksiązki ale u nas lżej się zrobiło:-)

Wisienko w temacie książkowym ja dzisiaj zakupiłam "Dziecio-zmagania" Kaz Cooke :tak: uwielbiam ten styl żartów i prosty język, człowiek jest tylko człowiekiem, nawet jeśli nazywa siebie DOROSŁYM :-D a możesz podać autor tej książki, którą czytasz???

Jos w grę wchodzi jedynie Skype, przez mail już próbowałam i doopa :no: trzymam kciuki za wizytę :tak: daj znać co i jak :happy2:

Rurreczko u Ciebie też remont??? :shocked2:

PIERWSZA !!!:-D:-D:-D:-D

Dzień dobry
wink2.gif

ta pogoda mnie normalnie dobija !;/
unhappy.gif
unhappy.gif

Just śliczny Remik ;* uroczy;-)
Wisieńka Emilka przecudowna;*

Jestem... :-) Witam z gorącą czekoladą :-)

Niewyspana jak niewiemco... czyli jak zwykle :sorry2: W nocy pobudka ok.1-2 i tak już do rana - leżeć niewygodnie, więc siedzę i dumam, aż o tej 6 wydumam już wszystko i na godzinkę, dwie zasypiam... Oficjalnie mam już dość eeech :blink:

wisienko Emilka cudowna :tak::-):-)

:-D jesstem i JA!!! :-D

dołączam do grona niewyspanych :tak: moja siostra miała autobus o 7.15 :dry: no i czuwałam, żeby ona nie zaspała i sama ostatecznie przysnęłam :sorry2::-D

czy ktoś piszę się na inkę od Boogie??? :-D

boogie ja się zapisuję, bo mnie ta czekolada jakoś nie zmobilizowała do niczego..:sorry2: Zaniedługo muszę się zbierać i kilka spraw załatwić..

:-D Kocurku proooooszę bardzo :-D ja też się nie mogę zebrać, ale Remik w wybornym nastroju :tak: raczy mnie takimi uśmiechami i dobrym nastrojem, że nie mam sumienia uciekać i zajmować się czymś innym :sorry2: kocham ten bezzębny uśmiech hahahaha

reklama
boogie oj uśmiech to Twój malutki mężczyzna ma zabójczy :-) i taki filuterny :-D
To co, zostaliście sami robaczki.. Poradzicie sobie, prawda?? :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry