• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pysia - dzięki :)))) Idziesz może na to trzecie badanie genetyczne USG ? Ja się dzisiaj zapytam na wizycie czy to konieczne, czy nie wystarczy takie zwykłe, w gabinecie :eek:
Napisz jak się czujesz, czy możesz spać i jak synuś ?

reklama
pysia - no z sikaniem mam to samo :angry: co mnie wybitnie wybija ze snu :(((
Mój maluch też się aktywuje na lewym boku :-))) czasami nie ma litości :)))
Gratuluję wspaniałych wieści z wizyty :tak: Ja właśnie się dowiedziałam, że moje wyniki moczu znowu nie są najlepsze, ciekawe co tym razem będę łykać :/ A tak się cieszyłam, bo dwa tygodnie temu były rewelacyjne....Już mam stresa

pysia - hahahhaaaaaaa :-D))))) Dobrze czytać takie wiadomości ;)) U nas z przytulaniem średnio, znaczy On chce, Ona nie :/ Myślę, że niechęć poniekąd wypływa z tych moich kiepskich wyników :(((
Ale....nie powiem, że zrezygnowaliśmy tak całkiem z przyjemności :zawstydzona/y::-p radzimy sobie na różne sposoby :-D))))
Ja już nosem w googlach i interpretuję wyniki :/ popadam w paranoję...aaaaaaaaaa......

pysia - no wiem, wiem... :-( tylko się niepotrzebnie dołuję... Muszę się czymś zająć, bo mnie korci :-p do kuchni nie idę bo tam zawsze coś do mnie mówi: Zjedz mnie, zjedz mnie :-D)))
O wiem ! Pomaluję sobie pazury na....fioletowo :cool2:

pysia - ja za to nie mam szarego, a podobno super modny w tym sezonie :-p Ja rzadko malowałam pazury, coś mi się teraz jakoś upierdziało :-D))) Zamówiłam sobie z AVONU niebieski :cool2: będzie już jutro :-))))))) W sam raz na weekend :)))
Wstawiłabyś fotkę tych szarych pazurów, bym sobie luknęła jak to wygląda poza telewizją ;-)

pysia - super to wygląda :cool2: ale i pazury masz konkretne :tak: moje to słabizny, dopiero w ciąży jako tako wyglądają ;))) Muszę nad nimi popracować.
Jak mój Pan się pojawi to się pochwalę moim fioletem ;-) Oczywiście będę musiała skorzystać z Twojej pomocy, jeśli to nie problem ;)

pysia - no z AVONU, bo ja się nie znam na lakierach :/ tak naprawdę wybieram tylko kolor :-D))) a czy dobry czy nie, to ja już nie wiem....Może mi polecisz jakąś dobrą firmę ?
A z tymi żelowymi to racja, raz, że szkoda pieniędzy, dwa te "odrosty" nie wyglądają apetycznie :)))) A i jeszcze Cię zapytam, jak już przy pazurach jesteśmy....w jaki sposób doprowadziłaś pazurki do formy? Używałaś jakiegoś profesjonalnego specyfiku czy może sposoby babuni ? :)))
Podejrzewam, że po ciąży znowu wróci do mnie problem słabych i łamliwych paznokci....

Szary z Carol też mam:-D bardzo dobre jakościowo lakiery, mocno napigmentowane.

Made ja lubię lakiery z Golden Rose tanioszka a bardzo dobre :)

reklama
pysia - ale ja tam dostrzegam jakiś fajny granat czy ciemno niebieski ;-) Podoba mi się ta kolekcja :))) Kupię sobie tych tańszych kilka, zobaczymy, w razie czego to nawet nie szkoda tych wydanych groszy :-p
Lecę szykować "fruzurkę" :zawstydzona/y: żeby było jak to moja babcia mawia: Galancie :-D)))))))
Miłego dnia pysiaczku ;)))))))) Wyślę Ci później pazury ;-)

O! Wróciła CÓRA MARNOTRAWNA :-)))) Hej rureczko :-D)))

Trzeba częściej o pazurach pisać, wtedy skubane wylezą z krzaczorów :-p :-D:-D:-D))))))))))))))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry