• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czytałam kilka ostatnich stron,na więcej nie mam siły.Popłakałam się:((((((((((((((((((((((((((((((((((((

reklama
Ja ryczę już chyba ze 2 godziny. też nie daję rady, idę z Mają na spacer, muszę się oderwać od strasznej rzeczywistości, nie chcę zaszkodzić mojej Kruszynce.

czesc wszystkim....
paulinko gratulacje. duzo zdrowia dla ciebie i Majki...a swoja droga mala jest sliczna.

wekkend udany... z mezem , mala i tesciami bylismy nad morzem, szkoda ze tylko 2 dni... ale bylo super....a poza tym bol glowy sie utrzymuje...od lekarza dostalam skierowanie do neurologa, laryngologa i na przeswietlenie kregoslupa zobaczymy co z tego wyjdzie...

PAULINKA i Majeczka wychodza dzis wieczorem ze szpitala. Malutka jest grzeczniutka i pewnie lakomczuszek, bo Paula narzeka na sutki. Jedz malenstwo, na zdrowko! :-) A mamuska o cycuchy zadba ;-)

Byliśmy w Stegnie. Na plaży złapał nas taki deszcz, że zanim wróciliśmy do samochodu ubrania były tak mokre, że trzeba było kupić suche:-D ale nie żałuję- rybka rewelacyjna a gofry z bitą śmietaną, owocami i polewa cudowne:-D

W piątek jedziemy nad morze na cały weekend :))

No to super Rureczka.
Ja dzisiaj byłam u innego ginka,wyszłam bardziej zdruzgotana niż Ty...
Nawet nie chce mi się opowiadać.
CLO mogę sobie w buty wsadzić,nic mi nie pomoże.

to straszne co spotkalo zosienke i jej rodzicow :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

oliwka : co powiedzial lekarz???

kocurro : zaden ban, ja moze i kologramami sie martwic nie musze ale cukrem moim tak i TO BARDZO! to o wiele bardziej niebezpieczne niz +5kg... i wyrzecen kulinarnych ale niestety w zwiazku z tym calkiem sporo!!!! niz zycze nikomu !!! :)

rurka : milego morza!

Cześć dziewczyny :happy:

przepraszam, że mnie na forum tak mało, ale przyjechała moja siostra w odwiedziny i znów czas napięty na maxa, zresztą wszystko też się kręci dookoła świata Remka :sorry2: a dziś mój chłopczyk był wieczorem strasznie marudny, nie mógł zasnąć, do cyczka się przyłączał, aż mi się mleko skończyło i to też go denerwowało :dry: ale generalnie nie mogę narzekać na Żuczka, bo wszystko wynagradza mi pięknym gaworzeniem i boskimi uśmiechami :rolleyes2::yes:

zresztą Remiś urodził się chyba naprawdę w czepku, bo spotkałam koleżankę ze szkoły rodzenia, jej córeczka urodziła się dzień wcześniej i już dwa razy byli z nią w szpitalu :szok: raz żółtaczka, a drugi raz rotawirus :szok::szok::szok::dry:
a u nas jak na razie Remek przybiera na wadze (4070 g) :tak: i jestem zadowolona :tak:

Paulina gratuluję ślicznej Niuni :-)

Rurrreczko trzymam kciuki za słodkie małe różowe Ruureczki &&&&&&&&& :laugh2:

Jos mam nadzieję, że wybaczysz mi brak wieści, obiecuję poprawę :-p:laugh2:

Karola co powiedział lekarz???

Kocurro :no: oko miałaś na "widelcu"??? :szok: mam nadzieję, że kocie oko wróci do normy szybko :tak:

MADE koleżanko jak Twoje samopoczucie i jak rośnie Twój lokator pod serduchem??? :laugh2: kiedy ja wreszcie doczekam się tych Waszych rezydencji?!? Twojej i Kocurrka????:rofl2:

generalnie pozdrawiam wszystkie kobietki i przesyłam buziaki z nad Bałtyku :tak:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-)

Młody ładnie spał w nocy zasnął wczoraj przed 21 i obudził sie po 3ciej :-D ;-) kochany;-)

A teraz sobie lezy i marudzi :-D;-)

DSCF3002.jpgIMGP0653.jpgDSCF3013.jpgDSCF3010.jpg

Troszke fotek z CHRZCIN :-D ;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry