• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mężu Pauliny Wielkie dzięki !!! Cudeńko malutkie :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ja też już chcę..... :sorry2:

made Aaa... no chyba, że się lansujesz do tych obiecanych fotek :-D:-D Oko żyje na szczęście i już nawet prawie nie czuję zadrapania rogówki, jeszcze tylko troszkę mam niewyraźny obraz, ale liczę że się naprawi :-)

rureczka ale nasikasz i dzisiaj i jutro... itp. ???? Jak mądra koleżanka made radzi??? :-):-):-)

oliwka Pewnie :))) krótkie włoski zniosą te zmiany koloru, podcinasz regularnie i odżywiasz :))))

jos powinnaś mieć bana na wypowiadanie się w kwestii diety i ograniczania się jakiegokolwiek !!!! TY, KTÓRA KOMPLETNIE NIE MUSI SIĘ PRZEJMOWAĆ KALORIAMI !!!! :-D:-D Co Josss wie o odchudzaniu i wyrzeczeniach???? O taki kocurek to już może coś niecoś powiedzieć :-p:-D A tak w ogóle, to ktoś słusznie zauważył, że ubyło Cię na forum troszku... kiedy powrót???

Spać nie mogę, pakować mi się jeszcze nie chce... co by tu porobić....

Ostatnia edycja:
Dzien dobry ;-)

Jak wam minął weekend ?;-):-)

Ja po chrzcinach suuper;-)
Msza była na 11.30 i w kosciele normalnie młody prawie całą msze przespał :-D a jak sie obudził to był ciekawy świata :-D ;-) wogóle nie zapłakał :-);-). Jak ksiądz oblewał go wodą jakie minki robił he:-) . Kochany synuś;-).
W restauracji tez pojadł i zoowu spać. No dziecka nie było :-);-)

Zdjęcia mam te co robiła moja siostra . Ale później będą jeszcze od fotografa :-D

Maja Prześliczna;***
Oliwka
piekne zdjęcia piękna TY;-)

Maja prześliczna.Gratulacje dla dumnych rodziców!

Rurka,będą małe Rurki,zobaczysz.

Kocie,mleczka się napij i do łóżka,wypoczywaj.

Młodamamusia super dzień,czekamy na zdjęcia:)

josephine właśnie wróciłam od lekarza. Nie był wstanie potwierdzić ani zaprzeczyć ciąży. Zrobiłam bete i o 14 zadzwonię z pracy zapytać się o wynik. Lekarz powiedział też, że jeśli @ nie przyjdzie do czwartku, to będziemy ją wywoływać. A takie zatrzymanie może być spowodowane zaburzeniami hormonalnymi :-( Najpierw będzie trzeba je wyleczyć, a dopiero później starać się o dzidzię :-(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry