• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
paulina : gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Majeczka : witaj na tym swiecie :)

libby : dzieki za info :)

rurka : nie poddawaj sie!

oliwka : e tam... gadolisz! widzialam cie na fotkach i swoje wiem :)

asionek : korzystaj z wizyty ridzinki na maxa!!!! fajnie masz :) tez bym chciala!!!

reklama
PAULINA rodzila silami natury. Pierwsze skurcze poczula o 9 rano. Napisala, ze troche nameczyla sie, ale koncowka juz ekspresowa.

Kurcze, ale jej zazdroszcze...

Paula gratki serdeczne:)))
Libby zaraz przyjdzie na Ciebie czas:)
Jos,widziałaś ale nie rozebraną:)))
Zmieniłam kolor włosów...jutro pokażę się:)

Dobry wieczór;-)

Nauki przed chrzcinami zaliczone spowiedź zaliczona.
Zakupy zrobione . Kupiłam sobie niebieska koszule do białych spodni na jutro ;-)

Jutro nie bedzie mnie zabardzo . Chrzciny..:-);-)

Więc zycze wam spokojnej i ciepłej niedzieli;*
CMOKAM;*

PAULINA GRATULUJE KOCHANA !! NIECH MAJA ZDROWO SIE CHOWA !!!!

Dziewczyny jest ogromna prośba o modlitwę w intencji małej Zosi. Teraz może pomóc już tylko modlitwa. Zosia jest kwietniówką 2010 i choruje na raka. 2 dni temu jej stan nagle się pogorszył, rak zaatakował ze zdwojoną siłą. Dziś znowu jest gorzej. dostaje już morfinę, jest po przetoczeniu osocza i płytek i wzięła chemię ostatniej szansy. Trzymajmy za nią kciuki i pomódlmy się w jej intencji i jej rodziców o siły dla nich.
https://www.babyboom.pl/forum/mozes...stoma-zlosliwy-nowotwor-mojej-coreczki-50496/

Ostatnia edycja:
reklama
Gratulację dla Paulinki :-)

Ehh.. Powtórzyłam dziś test, ale niestety znowu wyszedł negatywny. To już 8 dzień mija jak @ się spóźnia :shocked2: Jutro idę do lekarza, więc może coś się wyjaśni..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry