• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej tam:)
Libby &&&&&&&
Rurka co jest???
Jos:)) mało Cię ostatnio

Ja mam mini kacyka:)
Wczoraj po powrocie obejrzeliśmy z mężem Avatar i przytulaliśmy się trochę a dzisiaj obudził mnie sen:robiłam test i były II kreseczki,powtórzyłam a tam znowu II kreseczki...

Muszę się zebrać i nogi ogolić bo na basen jedziemy.

Dzięki dziewczyny.Nie będę testować.Nie wiem nawet który dzień cyklu mam,kiedy termin @...nie liczę.
Zresztą w tym miesiącu marnie było z przytulankami więc wiem,że nic z tego.
Jechaliśmy na basen,zobaczyłam się w stroju i nie weszłam.Czekałam na galerii ubrana:(

hej!!!
libby : &&&& i dzieki za info o paulinie :)

oliwka : &&&& za spelnienie sie snu! a ze strojem to przesadzilas!!!!
ps.mnie malo bo maz przyjechal na 4dni :))))

rurka: czemu humorek nie teges????

co porabiacie w weekend babolindy????????????,

tyle sie napisala i wszytsko wcialo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja dzsiaj pol dnia sprzatalam na przyjazd rodzinki , a pozniej gotowalam dla malego , mam nadzieje , ze zasmakuje mu ciotki kuchnia ;-)

asionek no na pewno się wyśpimy - jak nie teraz to później tym bardziej :rofl2: No to lato to hm... jak ma się człowiek czuć jak takie spadki temperatury są? :baffled: wczoraj upał nie do wytrzymania, a dziś zimno brrrr

no mam nadzieje , ze maly da pospac mamusi :)
u nas temp jakos nie spadaja ... podobno jutro ma byc burza okaze sie :cool2:
w Pl z tego co widze pogoda niezle szaleje :szok:

asionek : fajnie ze siostra przyjezdza :) moj brat jest wlasnie w PL ale nie damy rady sie spotkac w tym roku ...

u nas dzis spory wiatr i bogu dzieki ! bo troche wychlodzilo tlen, 36 to zdecydowanie nie moja temeratura a dzis o 9-10 stopni mniej, pochodzilimsy mezem i poldusiem po miescie, kawa, karazula, bylam u 2 optykow ale nie znalazlam zadnych fajnych oprawek wiec czekam...

i znowu zgrzesyzlam na stronie nocibé.fr ale tym razme to juz ostatnie NA JAKSI CZAS sakupy kosmetykowe... uzueplnilam zapasy korzystajac z promocji :)
czekam wiec na moje nowe serum 25+ z Orlane i krem do rak Shiseido po ktorych spodziewam sie przynajmniej MINI CUDU ;))))))))

koloorwych wszystim zycze!

na ja sie ciesze , ze przylatuja :) szczegolne , ze malego zobacze !! pierwszy raz leci saolotem , a pozniej TGV bedzie jechac , a on maniak pociagow hehe
pewnie zagada mnie po przyjezdzie :)))
szkoda , ze z bratem sie nie spotkacie ...
widze szalejesz zakupowo :) ja czekam na siorke i z nia polaze troche :)
kurcze niby tak blisko jestesmy od siebie , a pogoda jednak inna ..

Druga :-)
PAULINA ma infekcje jakas i dostala antybiotyk, a malenka ma dobre tetno. Uspokoila sie nasza foremka, a to wazne :-) Ciesze sie. Jak bede wiedziala cos wiecej, a nie przypili mnie, dam znac. Kciuki trzymam dalej &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
U mnie od wczoraj bole jak na okres, mocne. Mam nadzieje, ze to powoli TO :-) Buziam

ciesze sie , ze jest lepiej :) i dalej trzymam &&&&&&&&&&&&&& !!
no i za ciebie tez :)))

Cześć, ja bez humoru więc się na razie udzielać nie będę

oby humorek wracal szybko !! :)))

Ja mam mini kacyka:)
Wczoraj po powrocie obejrzeliśmy z mężem Avatar i przytulaliśmy się trochę a dzisiaj obudził mnie sen:robiłam test i były II kreseczki,powtórzyłam a tam znowu II kreseczki...

Muszę się zebrać i nogi ogolić bo na basen jedziemy.

moze to sen proroczy ?? mi sie przed testowaniem snily dwie kreseczki :)

Zobaczymy,testować nie będę dopóki nie zacznę mieć mdłości przynajmniej:)))
Gotuje ogórkową a potem sałatka z kurczakiem,fetą,warzywka i pekińska:)

Jos...nie przesadziłam...wiesz co zobaczyłam?I to obiektywnie,bez przegięć:cellulit na całych udach i brzuchu(to da się przeżyć),10kg nadwagi w samym brzuchu i biodrach,zero biustu.
Złamka!

Byliśmy dzisiaj u urologa. Obejrzał wyniki Ł. i powiedział, że tragedii nie ma, ale jeżeli ginekolog nam zaleca IUI na dodatek refundowane to mamy się wcale nie zastanawiać.
Dzisiaj robiłam test owulacyjny i wyszedł jedynie cień cienia, będę robić przez następne dni, ale i tak wiem, że w tym cyklu nic z tego :(

Normalnie jestem załamana, nie wiadomo co robić, tragedia :| jestem już tak zrezygnowana, że aż płakać się chce, bo co tylko sie lekko podniosę, to zaraz coś się psuje :(((((((((((((((((

Łoj Rurka,nie ma tragedii aż takiej.Pamiętaj,że są gorsze.Taki nastrój nie pomoże Ci.
Weź się w garść i do boju!! :)

reklama
UWAGA, UWAGA!!!

Dzis o godzinie 19:20 przyszla na swiat Majeczka. Coreczka PAULINY wazy 3700 przy 55 cm.
Obie kobietki czuja sie dobrze.

GRATULUJE!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry