rruurrkkaa
Mama Misiatków
Cześć, ja bez humoru więc się na razie udzielać nie będę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

asionek no na pewno się wyśpimy - jak nie teraz to później tym bardziejNo to lato to hm... jak ma się człowiek czuć jak takie spadki temperatury są?
wczoraj upał nie do wytrzymania, a dziś zimno brrrr

asionek : fajnie ze siostra przyjezdzamoj brat jest wlasnie w PL ale nie damy rady sie spotkac w tym roku ...
u nas dzis spory wiatr i bogu dzieki ! bo troche wychlodzilo tlen, 36 to zdecydowanie nie moja temeratura a dzis o 9-10 stopni mniej, pochodzilimsy mezem i poldusiem po miescie, kawa, karazula, bylam u 2 optykow ale nie znalazlam zadnych fajnych oprawek wiec czekam...
i znowu zgrzesyzlam na stronie nocibé.fr ale tym razme to juz ostatnie NA JAKSI CZAS sakupy kosmetykowe... uzueplnilam zapasy korzystajac z promocji
czekam wiec na moje nowe serum 25+ z Orlane i krem do rak Shiseido po ktorych spodziewam sie przynajmniej MINI CUDU)))))))
koloorwych wszystim zycze!
Druga :-)
PAULINA ma infekcje jakas i dostala antybiotyk, a malenka ma dobre tetno. Uspokoila sie nasza foremka, a to wazne :-) Ciesze sie. Jak bede wiedziala cos wiecej, a nie przypili mnie, dam znac. Kciuki trzymam dalej &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
U mnie od wczoraj bole jak na okres, mocne. Mam nadzieje, ze to powoli TO :-) Buziam
Cześć, ja bez humoru więc się na razie udzielać nie będę
Ja mam mini kacyka![]()
Wczoraj po powrocie obejrzeliśmy z mężem Avatar i przytulaliśmy się trochę a dzisiaj obudził mnie sen:robiłam test i były II kreseczki,powtórzyłam a tam znowu II kreseczki...
Muszę się zebrać i nogi ogolić bo na basen jedziemy.