O
oliwkakarolina
Gość
Jestem.Wróciłam do świata żywych,migrena minęła,udało mi się wstać z łóżka,tylko głowa trochę pobolewa.
Gdzie wszystkie Panie są?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a niedziela coraz bliżej :-)
? JAk tam Mała Czarna? 
to co pierwsze urodziny chłopców swiętujemy razeem taa?
, odżywkę do włosów, płyn micelarny Bourjois i spożywkę Ojejku, od czego tak ci się stało???WITAM...
Ja wczoraj myslalam ze umre,zawroty glowy, wymioty, straszny bol glowy,rece i noogi jak z waty nie umialam sie utrzymac na nogach o wlasnych silach na nogach. dobrze ze tesciowa do Iwy przyjechala... lekarz byl w domu bo nie dali rady mnie do samochodu wsadzic....dostalam leki na zatrzymanie wymiotow i zawrotow glowy. teraz czuje sie o niebo lepiej tylko bol z tylko glowy zostal. juz sie zarejestrowalam do lekarza po skierowania na badania.
asionku u mnie od kilku dni jest zimno i ciagle pada
jos jak troche dojde do siebie to wstawie oczyska.
buziaki dla wszystkich
Kochana to rób te badania jak najszybciej a ja trzymam& żeby było ok.Niestety nie potrafię ci pomócDziewczynki mam pytanko. Czy praca w chłodni może powodować zawirowania w cyklu? Pracuję tak od tego miesiąca. Jestem 8h w zimnie, a później wychodzę na ciepłe powietrze. Zastanawiam się, ponieważ powinnam dostać @ w minioną sobotę, a jeszcze jej nie mam. I nie czuję się, jakby miała nadejść. Robiłam test w środę, ale wynik negatywny. Mam wizytę w poniedziałek u lekarza, pewnie da mi skierowanie na bete i wtedy będzie wszystko jasne. Ale do tego czasu mam jeszcze nadzieję, że to jednak ciąża..

Czesc kobietki. Mam wiadomosci od naszej PAULINY.PRO. Jest w szpitalu. Lekarce nie podobal sie zapis ktg malutkiej. Na chwile, gdy do mnie napisala bylo dobrze, ale jesli pogorszy sie- bedzie cesarka. Trzymajcie kciuki, zeby wszystko dobrze sie potoczylo. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Asionek mi to przeszło pod sam koniec ciązy...
uciekam spać;*
Dobranoc;*
WITAM...
Ja wczoraj myslalam ze umre,zawroty glowy, wymioty, straszny bol glowy,rece i noogi jak z waty nie umialam sie utrzymac na nogach o wlasnych silach na nogach. dobrze ze tesciowa do Iwy przyjechala... lekarz byl w domu bo nie dali rady mnie do samochodu wsadzic....dostalam leki na zatrzymanie wymiotow i zawrotow glowy. teraz czuje sie o niebo lepiej tylko bol z tylko glowy zostal. juz sie zarejestrowalam do lekarza po skierowania na badania.
asionku u mnie od kilku dni jest zimno i ciagle pada
jos jak troche dojde do siebie to wstawie oczyska.
buziaki dla wszystkich
Jestem.Wróciłam do świata żywych,migrena minęła,udało mi się wstać z łóżka,tylko głowa trochę pobolewa.
)
Asionek[/B] wyśpimy się, gdy maleństwa będą na świecie- ta na pewno :-):-) u mnie dziś spadek temperatury z ponad 30st na 21st.... aż inaczej już w nocy się spało, bo na wieczór było duszno, a w nocy popadał deszcz i jakoś było lepiej oczywiście
Dziewczynki mam pytanko. Czy praca w chłodni może powodować zawirowania w cyklu? Pracuję tak od tego miesiąca. Jestem 8h w zimnie, a później wychodzę na ciepłe powietrze. Zastanawiam się, ponieważ powinnam dostać @ w minioną sobotę, a jeszcze jej nie mam. I nie czuję się, jakby miała nadejść. Robiłam test w środę, ale wynik negatywny. Mam wizytę w poniedziałek u lekarza, pewnie da mi skierowanie na bete i wtedy będzie wszystko jasne. Ale do tego czasu mam jeszcze nadzieję, że to jednak ciąża..
Czesc kobietki. Mam wiadomosci od naszej PAULINY.PRO. Jest w szpitalu. Lekarce nie podobal sie zapis ktg malutkiej. Na chwile, gdy do mnie napisala bylo dobrze, ale jesli pogorszy sie- bedzie cesarka. Trzymajcie kciuki, zeby wszystko dobrze sie potoczylo. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Odebraliśmy wyniki:
*wygląd prawidłowy
* czas upłynnienia 40 norma <60
*objętość 2,1 ml norma >2
*lepkość +
* ph 8,2 norma >7,2
Martwi mnie liczba plemników bo zamiast 20 mln jest 5. Co z tym zrobić??
ruchliwość:
*ogólny % ruchliwych 81% norma >50
*szybkość linearna 74% norma >25
*wolna linearna i nielinearna 2%
*brak ruchliwości postępowej 5%
*brak ruchu 19%
Żywotność
*żywych 97%
*liczba plemników 5.75 mln/ml norma >20
Morfologia:
*główki prawidłowe 75%
*duże 1%