• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Asionku ja bym się na trochę zamieniła na pogodę :sorry2: żeby u nas było lato, a nie jesień :dry:
co do "Zmierzchu" zgadzam się :tak: wciąga jak cholera :-D

Kocurrku no poważna, ale kompletnie nie wiem co tam napisać, tzn wzór mam, ale treść???:zawstydzona/y::szok::dry:

ASIONEK mam nadzieje, ze z tym paleniem to literowka.... chodzi o meza RURECZKI, prawda?????

hmmm nie zalapalam od razu hehe , doopiero teraz wiidze o co biega :) jasne , ze literowka , mialo byc do meza Rureczki :)

Asionku ja bym się na trochę zamieniła na pogodę :sorry2: żeby u nas było lato, a nie jesień :dry:
co do "Zmierzchu" zgadzam się :tak: wciąga jak cholera :-D

wciaga oj wciaga :)
i tak zle tak niedobrze z ta pogoda :/

Dziewczyny co ja się mam:wściekła/y: poszedł do sklepu, kupił arbuza, czipsy, słonecznik, miętusy, landrynki i gumy. Zjadł pół chleba, parówki, czipsy. słonecznik, pół arbuza, nerwowy, krzyczy, posapuje, po przytulankach nie wyrobił i poszedł po faje:-D

Dziewczyny co ja się mam:wściekła/y: poszedł do sklepu, kupił arbuza, czipsy, słonecznik, miętusy, landrynki i gumy. Zjadł pół chleba, parówki, czipsy. słonecznik, pół arbuza, nerwowy, krzyczy, posapuje, po przytulankach nie wyrobił i poszedł po faje:-D

hehe no latwo nie jest ... moze jakies tabsy ?? slyszalam , ze Tabex czy jakos tak jest dobry :) albo e papierosy :)

reklama
Jak w piątek się okaże, że jego wyniki będą kiepskie to nie ma palenia! Byliśmy wczoraj w aptece po jakieś specyfiki, ale na nic się nie zdecydował :szok:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry