• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
asionek - ja, made i kocurek to jesteśmy troszkę bardziej do przodu z tygodniami niż Ty - niewiele :-) różnica kilku dni :)

no roznica dosc mala jest :)
ciekawe ktora urodzi pierwsza ;))

Hehehe,byliśmy załatwić kilka rzeczy i u Oliwki na chwilkę.
Rozmawiałam,prawie zawału dostał:)hihihi,ja w nocy na dyskotece,hihihi.
Zostawił mi podjęcie decyzji:)
Zastanowię się jeszcze

no widzisz jaki dobry mezus ;))

tyle o jedzeniu sie naczytalam , ze przez was zglodnialam :/ i co teraz ?? :))

:szok::szok::szok: pierwsza :rofl2::laugh2:

u nas pada od kilku godzin, była już burza i zalało mi pod oknem :wściekła/y: cholerne stare i nieszczelne okna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a ja akurat karmiłam Remisia i słyszę... kap...kap...kap :crazy: no już podskoczyło ciśnienie i nie jestem śpiąca...:szok:

mam nadzieję, że ten poranek Wy zaczniecie lepiej :sorry2:

Kocurrku :happy: Żuczek właśnie znów konsumuje :-D wczoraj byliśmy go zważyć i jest poprawa, chłopczyk dba o to, żeby nie spadać z masy :-D:-D:-D 4,07 żywe wagi :-D

3!!

Hej :-D

Ale u nas burza była :szok: Wczoraj schowałam Łukaszowi papierosy, szukał, szukał, już miał nerwa. Znalazł zapalił jedna, i powiedziałam, że zabieram i już nie oddam. To mi je wyrwał i wyrzucił przez okno!!:szok:

Kocurek Just jakie macie plany na dzisiaj?

reklama
Rurreczko :laugh2: a to masz nerwusa w domu hahaha, przestanie palić?:-p

a plany na dziś, to powtórka z papierkologii, urząd miasta otwiera swoje podwoje przed nami :dry: a Ty jak tam? lans czy ciepła kołdra z mężem??? :-p:-D:-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry