rruurrkkaa
Mama Misiatków
Dzisiaj kołdra, przynajmniej do 16, bo później mamy gości 
Just Ty to sie nachodzisz Żuczku biedny
(

Just Ty to sie nachodzisz Żuczku biedny
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

wiedziałam, że pod pierzyną w takie dni stęsknionym małżonkom czas najlepiej płynie 

nie przesadzałabym z tą zaradnością
czasem czuję się jak ciele, co ogonem miele
żeby napisać pozew do sądu na Paszteta nie mogę się zebrać, a jutro mam meeting z panią prawnik 
widzę, że i Ciebie tak wzięło na Zmierzch
, ja też kiedyś przesiedziałam pół nocy, żeby obejrzeć, nie powiem ile nocy zarwałam, żeby książki wszystkie przeczytać 
Ale na migrenę to gorzej...
pierwsza
u nas pada od kilku godzin, była już burza i zalało mi pod oknemcholerne stare i nieszczelne okna
a ja akurat karmiłam Remisia i słyszę... kap...kap...kap
no już podskoczyło ciśnienie i nie jestem śpiąca...
![]()
mam nadzieję, że ten poranek Wy zaczniecie lepiej![]()

3!!
Hej
Ale u nas burza byłaWczoraj schowałam Łukaszowi papierosy, szukał, szukał, już miał nerwa. Znalazł zapalił jedna, i powiedziałam, że zabieram i już nie oddam. To mi je wyrwał i wyrzucił przez okno!!
![]()
Kocurek Just jakie macie plany na dzisiaj?
Helooo któraś tam i nieprzytomna...
Obejrzałam wczoraj po 23 ''Zmierzch'',popłakałam się na koniec i bardzo mi się spodobało tak więc zaczekałam do 2 w nocy na ''Zmierzch-Księżyc w Nowiu'' i oglądałam do 4 nad ranem...normalnie padam przed północą ale strasznie mnie wciągnął film,na drugiej części wyłam non stop,wylałam hektolitry łez,nie mogłam zasnąć
Teraz wstałam 10min temu i jestem ledwo żywa,boli głowa
Pada![]()