• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
:-D:-D:-D:-D:-p wiedziałam, że pod pierzyną w takie dni stęsknionym małżonkom czas najlepiej płynie :-D:-D:-D:-D

a na chodzę się, ale większość ma załatwionych spraw i to kwestia kompletu dokumentów, jak miałam do becikowego komplet, to już wypłacili mi pieniądze :tak:

Helooo któraś tam i nieprzytomna...
Obejrzałam wczoraj po 23 ''Zmierzch'',popłakałam się na koniec i bardzo mi się spodobało tak więc zaczekałam do 2 w nocy na ''Zmierzch-Księżyc w Nowiu'' i oglądałam do 4 nad ranem...normalnie padam przed północą ale strasznie mnie wciągnął film,na drugiej części wyłam non stop,wylałam hektolitry łez,nie mogłam zasnąć:(
Teraz wstałam 10min temu i jestem ledwo żywa,boli głowa:(
Pada:(

Kocurrku :zawstydzona/y: nie przesadzałabym z tą zaradnością :-p :laugh2: czasem czuję się jak ciele, co ogonem miele :laugh2: żeby napisać pozew do sądu na Paszteta nie mogę się zebrać, a jutro mam meeting z panią prawnik :szok:

Karola :rofl2: widzę, że i Ciebie tak wzięło na Zmierzch:-D , ja też kiedyś przesiedziałam pół nocy, żeby obejrzeć, nie powiem ile nocy zarwałam, żeby książki wszystkie przeczytać :-D

Ale mnie zwaliło z nóg:(
Ledwo doszłam z powrotem do łóżka...Migrenicho,że hoho a ja mam po 14 pociąg:(

reklama
hej :)
u nas dzsiaj swieto , poznym wieczorem pokaz sztucznych ogni :) pewne jak zwykle zrobia wypas , ale ja ne obejrze w tym roku ... z brzuchem nie pojde w te dzikie tlumy , bo mnie malo nie stratowali w zeszlym roku hehe
do tego chyba za glosno dla malego by bylo ...
zaczne powol robic w domu na sobote przyjazd siorki z rodznka , bo na raz nie dam rady juz ....a pozniej wloski zafarbuje :)

:szok::szok::szok: pierwsza :rofl2::laugh2:

u nas pada od kilku godzin, była już burza i zalało mi pod oknem :wściekła/y: cholerne stare i nieszczelne okna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a ja akurat karmiłam Remisia i słyszę... kap...kap...kap :crazy: no już podskoczyło ciśnienie i nie jestem śpiąca...:szok:

mam nadzieję, że ten poranek Wy zaczniecie lepiej :sorry2:

kurcze taka burza ?? slonka zycze !!! oooo wlasne mowia w TV o Gdyni i potoku co wylal przez ten deszcz :szok:
masakra co sie dzeje w Pl ... za to u nas nie tylko susza :/
super , ze Remk ladne je tyje :))

3!!

Hej :-D

Ale u nas burza była :szok: Wczoraj schowałam Łukaszowi papierosy, szukał, szukał, już miał nerwa. Znalazł zapalił jedna, i powiedziałam, że zabieram i już nie oddam. To mi je wyrwał i wyrzucił przez okno!!:szok:

Kocurek Just jakie macie plany na dzisiaj?

ooo i u was tez burza ??
moze palic przestane ?? :))

Helooo któraś tam i nieprzytomna...
Obejrzałam wczoraj po 23 ''Zmierzch'',popłakałam się na koniec i bardzo mi się spodobało tak więc zaczekałam do 2 w nocy na ''Zmierzch-Księżyc w Nowiu'' i oglądałam do 4 nad ranem...normalnie padam przed północą ale strasznie mnie wciągnął film,na drugiej części wyłam non stop,wylałam hektolitry łez,nie mogłam zasnąć:(
Teraz wstałam 10min temu i jestem ledwo żywa,boli głowa:(
Pada:(

hehe a ksazke czytalas ?? bo jak nie to jest sto razy lepsza od filmu !! 4 czesc sa polecam :) tylko jak se wciagnesz to juz wogole spac ne bedzesz :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry