• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Rurka ja siłą woli nie pale prawie 2lata a wcześniej rzucałam i rzucałam...

Boguisu podrzuciłabym Ci mojego paszteta na paszteta ale nie mam,koleżanka kiedyś wzięła pożyczyła i zaginęła:(
Ale tak jak Ci mówiłam,krótko i na temat,w uzasadnieniu napisz tylko,że jest ojcem a małoletniemu należy się pomoc rodzicielska,że on się od początku ciąży wymiguje,że pracuje itp,że z Twojej strony dostaje opiekę 24h na dobę.
Wypisz Sobie na karteczce co ile kosztuje:mleko o ile kupujesz,butelki,smoczki,chusteczki,pampersy,ubranka,wózek( wiem,że wiele dostałaś ale policz ile mniej więcej wynosi koszt takich rzeczy).Do tego dolicz koszt mieszkania i mediów(woda,prąd,internet) i jedzenie dla Ciebie,dopisz ile masz przychodu.
Dlaczego na karteczce?Bo mnie np sąd pytał o to a ja się zmieszałam i nie pamiętałam wszystkiego a tak będziesz miała wypisane i niczego nie pominiesz.
Mi sąd obliczył alimenty(których nie dostaję) na podstawie potrzeb dziecka i wydatków,zadeklarowałam ile wydaję rzeczywiście a ile potrzebuję.
Pamiętaj też,że alimenty będziesz miała przyznane od dnia złożenia wniosku:) Będzie płacił wstecz:)
Ja miałam rozprawę we wrześniu 2009 a alimenty przyznano od kwietnia 2009.
Jeżeli on vel pasztet się nie stawi to sąd prawdopodobnie wyda wyrok zaoczny,możliwe,że zapyta czy zgadzasz się pokryć koszty np tłumacza,zgadzaj się.To ok 80-100zł a wyrok masz od ręki,inaczej się czeka miesiącami aż jego ścigną.

Mam migrenę stulecia.

reklama
jestem :-D

mlody wykapany pojedzony i lezy .
Wczoraj zasnal o 19.30 i uwaga obudzil sie o 1,15 a pozniej nad ranem ;-);-)

DSC00058.jpggolas ;-)
body.jpg zdobycz od ciotki ;-)

a jeszcze lepsza fotka bedzie pozniej tylko babcia wroci ;)

kurcze mnie to juz wkurza ... tak mi sie marzy przespana noc i normalny dzien bez drzemek zmeczenia ... jak sie nie zmieni to super , bo nie wiem kiedy sie wyspie hehe

Dobry wieczór :-D :-D:-D:cool::cool::cool::cool2::cool2::cool2::cool2::-D;-):-):tak::-p:laugh2::crazy::rofl2::happy::baffled::nerd:

Melduję , że Rafik wypił sobie mleczko , dupcia sucha :-D i niespodnianka narobiona na łóżko :-D teraz lezy i baranki liczy :-D ;-);-):-)

reklama
WITAM...
Ja wczoraj myslalam ze umre,zawroty glowy, wymioty, straszny bol glowy,rece i noogi jak z waty nie umialam sie utrzymac na nogach o wlasnych silach na nogach. dobrze ze tesciowa do Iwy przyjechala... lekarz byl w domu bo nie dali rady mnie do samochodu wsadzic....dostalam leki na zatrzymanie wymiotow i zawrotow glowy. teraz czuje sie o niebo lepiej tylko bol z tylko glowy zostal. juz sie zarejestrowalam do lekarza po skierowania na badania.
asionku u mnie od kilku dni jest zimno i ciagle pada
jos jak troche dojde do siebie to wstawie oczyska.
buziaki dla wszystkich

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry