• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Rurka a jak robiliście to badanie? Na skierowanie?I gdzie?W jakim to laboratorium?No i za ile pieniędzy?I jak to badanie wygląda?Słoiczek i za kotarkę?Nie mam wyobrażenia...
Ja się chyba też z mężem przejdę.

Już wszystko wiem:)
U nas w Salusie to 35zł,można przynieść już z domu ale max po 30min albo na miejscu.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Byłam u gina, stymulacja clo średnia. Jak się w tym miesiącu nie uda, to w przyszłym idę na wizytę jak będzie @, to mam iść po skierowanie na oddział i będą nam robić IUI :-(

Oliwka za 40 zł u nas w laboratorium dostał pudełeczko i do ubikacji. Na wyniki czekaliśmy 3 dni. Bez skierowania.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :happy:

Paulina szybkiej akcji, trzymam kciuki &&&&&& :tak: trzymaj się kochana :-)

byłam dzisiaj u Dottore :blink: jestem zdrowa i wszystko wraca do normy z przed ciąży, kolejna wizyta za dwa miesiące, jeśli wcześniej nic nie będzie się działo :blink: pytałam o coś w kwestii antykoncepcji, tak tylko dla własnej wiedzy :zawstydzona/y: no to albo spirala, albo jednoskładnikowe tabletki, bo karmię :sorry2: cóż trzeba wiedzieć wcześniej, jak to się mówi przezorny ubezpieczony :laugh2:

a tu serwuje coś dla oka i serduszka e-ciotek :-D:-D:-D:-D

Witam :)))

W sam raz na sesję :-):-) boogie rozpływam się jak Was widzę - a Twoja usmiechnięta buźka jest po prostu niemożliwie zaraźliwa :-D:-D:-D

Jak po spotkaniu z prawnikiem? Mam nadzieję, że wszystko jest po Twojej myśli...

Ja właśnie wróciłam z nowym lapkiem :)))))))))))))))))))))))) Niestety stary, choć fantastyczny, duuuuuży 17calowy (i fantastycznie cięęęęężki hehe) uległ niezamierzonej degradacji w tym tygodniu...:-( Ciężko mi się będzie z nim rozstać, na razie jeszcze może trochę posłużyć jako stacjonarny, nie do ruszania (!!), bo jest w więcej, niż jednym kawałku :sorry2:
A poza tym, skracałam sobie dzisiaj grzywkę chirurgicznymi nożyczkami.. i nie polecam tego procederu :dry: Ręka zadrżała, ostry szpikulec trafił w rogówkę, rogówka zarysowana grrrrrrr..... Mam rozmyty trochę obraz w lewym oku i czuję ziarnko piasku pod powieką... Grrrrr.... Może się zregeneruje. Ale ze mnie niezdara :zawstydzona/y:

No to pochwaliłam się i poskarżyłam i zmykam na serial z synem.

:* :-) :* Buziaków :* :-) :* moc :* :-) :* Wam :* :-) :* zostawiam :* :-) :*

Doczytałam... paulina &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za WAS :blink:

Ostatnia edycja:
Byłam u gina, stymulacja clo średnia. Jak się w tym miesiącu nie uda, to w przyszłym idę na wizytę jak będzie @, to mam iść po skierowanie na oddział i będą nam robić IUI :-(

Oliwka za 40 zł u nas w laboratorium dostał pudełeczko i do ubikacji. Na wyniki czekaliśmy 3 dni. Bez skierowania.

Już wiem wszystko:)
U nas 35zł,można sprawę ''załatwić'' w domu i dowieźć w ciągu 30min:)

byłam dzisiaj u Dottore :blink: jestem zdrowa i wszystko wraca do normy z przed ciąży, kolejna wizyta za dwa miesiące, jeśli wcześniej nic nie będzie się działo :blink: pytałam o coś w kwestii antykoncepcji, tak tylko dla własnej wiedzy :zawstydzona/y: no to albo spirala, albo jednoskładnikowe tabletki, bo karmię :sorry2: cóż trzeba wiedzieć wcześniej, jak to się mówi przezorny ubezpieczony :laugh2:

Miód lejesz na me serce:))

Ja właśnie wróciłam z miasta,byłam z kuzynką męża na szybkim drinku (no dobra, dwóch drinkach) :)))

najwazniejsze zeby cos sie ruszylo !! trzymam za was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :))

super , ze jest ok :) a ty jak pieknie wygladasz !! wow
ne no napatrzec sie na was nie moge :) slicznie !!

Kocurek o matko , az mi ciary przeszly :/ oby z okiem bylo oki wszystko !! :)

hejka

wiolka : zdrowka zycze!!!!
paulina : &&&&&&&&& za was!!!!! :)

just, mlodamamusia : sliczne fotki :)

mlodamamusia : dzieki, oboje mamy sie dobrze :)
asionek : fajnie ze siostra przyjezdza :) moj brat jest wlasnie w PL ale nie damy rady sie spotkac w tym roku ...
oliwka : zazdroszcze drineczka
rurka : &&&&& za staranka! bedzie SI :) i fajniusie zakupy :)

u nas dzis spory wiatr i bogu dzieki ! bo troche wychlodzilo tlen, 36 to zdecydowanie nie moja temeratura a dzis o 9-10 stopni mniej, pochodzilimsy mezem i poldusiem po miescie, kawa, karazula, bylam u 2 optykow ale nie znalazlam zadnych fajnych oprawek wiec czekam...

i znowu zgrzesyzlam na stronie nocibé.fr ale tym razme to juz ostatnie NA JAKSI CZAS sakupy kosmetykowe... uzueplnilam zapasy korzystajac z promocji :)
czekam wiec na moje nowe serum 25+ z Orlane i krem do rak Shiseido po ktorych spodziewam sie przynajmniej MINI CUDU ;))))))))

koloorwych wszystim zycze!

reklama
Druga :-)
PAULINA ma infekcje jakas i dostala antybiotyk, a malenka ma dobre tetno. Uspokoila sie nasza foremka, a to wazne :-) Ciesze sie. Jak bede wiedziala cos wiecej, a nie przypili mnie, dam znac. Kciuki trzymam dalej &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
U mnie od wczoraj bole jak na okres, mocne. Mam nadzieje, ze to powoli TO :-) Buziam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry