• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
OGROMNE GRATULACJE !!!!!!!!!!!! Paulina i Majeczka :* :* :* :* :* :* :* :* :* :-) :-) :-) :-) :-)

Witam Wszystkie Kobitki :-D

rureczka glowka do gory!! Moeze kreseczka sciemnieje?? Dopiero CLO zaczelas, nie?? Jestem dobrej mysli :) :) :) :)

oliwka hmm... zero cukru, zero tluszczu, zero produktow z bialej maki, jesli naprawde chcesz z siebie chudziaka zrobic :-D Ale moze nie ma wcale takiej potrzeby, pokaz sie nam ekspertkom w tym stroju ;-), to ocenimy :-p Czlowiek sam na siebie zawsze bardziej krytycznie spoglada...

made przesadzasz juz z tym NIEBYTEM :shocked2:

Ostatnia edycja:
reklama
Kocur nie ma szans na odchudzanie bo nieszczęśliwa będę jeszcze bardziej.
A na zdjęcia w stroju...hahahaha,nie ma szansy:)

Byliśmy dzisiaj w wieluuuu miejscach:)
Wybraliśmy też konkretnie kafle,farby,zlewy itp.Jutro albo wtorek zakupujemy.

Paulina Ogromne GRATULACJE !!!!! Wracaj szybko do formy i chwal się Majeczką. Buziaki dla Was :*:*:* :-D)))))

Kocurek
- weekend Kochana :zawstydzona/y: Made się lansuje :-)))) Ty lepiej powiedz jak z Twoim okiem, bo aż mnie ciarki przeszły...brrr :szok:

rureczka - Ty przestań biadolić :-p Mi wyszedł test owulacyjny w 19 dc, a cykle 30-31 dniowe. Sikaj codziennie o 16 i więcej cierpliwości i wiary ;-)

Olivka - widzę, że znowu zmiana koloru :-p Spoko :)))

Kocie a co tam:) Kolor zawsze można zmienić ale podoba mi się:)))
Miłego wypoczynku:)

hej wieczornie :)

oliwka : bardzo fajnie ci w nowym kolorku :))) a z waga uwazam z eprzesadzasz :)
co do samej idei odchudzania to rozumiem, ja tez taka jetsem i moja mama tez : mysle ze sam fakt myslkenia o tym z emusze uwazac, ograniczac sie i nie jesc tego co lubie, ja ktora zarelko uwielbiam : mysle ze bylabym po prostu : niesczzesliwa na codzien, normlanie zniwolona
juz w ciazy i 1 i teraz zle znosze fakt z enie moge jesc slodyczy i wszystkiego co ma duzo cukru ( nawet platki cheerios itp) a co dopieor jakbym jeszcze musiala ilosciowo uwazac cyz sie glodzic;... takze rozumiem cie i uwazam ze lepiej dbac o sowja psychike ;)

kocurek : helol :) jak domkowe postepy? :)

oliwka : czekamy na fotki koncowego efektu remontu, na pewno bedzie b. fajnie :)

aniaa : powodzenia u lekarza, oby znalazal przyczyne rozregulowania!!!!! a moze to ciaza tylko male stezenie hormonu i wyjdzie tescik dopieor po kilkunastu dniach ? :)

moj mezul juz pojechal, za jakies 20min dotrze do domu, kolejny raz odlicznie do 10 (dni) a pozniej juz ponad 3 tyg urlopu razem :)

Witam
Jestem mężem Pauliny i przesyłam małe zdjęcie nowo narodzionej Maji ;)
SP_A0044.jpg

reklama
Maja sliczności :))

Kocurek Made ja się nie załamuje, ja już wiem gdzie jest problem i niestety naturalnie raczej nie mamy szans. W przyszłym cyklu IUI, znowu badania, nie pomoże to będzie IVF i prędzej czy później z mężem rureczki doczekamy się małych rureczek :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry