Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
))) akrobata maleńki
. mała na razie grzeczna-muszę ją tylko budzić aby coś jadła bo jak za długo śpi to potem jest tak głodna i wściekła że masakruje mi brodawki-a laktacja dopiero mi się zaczyna rozkręcać...
ale widzę, że korzystacie ze smoczka
ja też musiałam przy Mańku, bo tak lubił sobie ciumkać
)))))) Odpoczywaj sobie, i zdawaj relacje jak Majeczka pięknie rośnie. Buziaki :*Matko, jaka ona słodziutka, zakochałam się w niej. Przesyłąm dla Mai buziaka.hej bb ciotki-ja melduję się że żyję-od wczoraj wieczora w domku z niunią-na razie sobie mała śpi więc mam chwilkę do siebie-ogólnie wszystko dobrze tylko zmęczona jestem strasznie-wiecie jak to się śpi w szpitalu
. mała na razie grzeczna-muszę ją tylko budzić aby coś jadła bo jak za długo śpi to potem jest tak głodna i wściekła że masakruje mi brodawki-a laktacja dopiero mi się zaczyna rozkręcać...
poród taki straszny nie był i współczuje teraz Libby jej męki...pierwsze mocniejsze skurcze co 7-6 minut poczułam o 9 rano, rozwarcie na 2cm, potem o 15 miałam skurcze co 4-5 minut i rozwarcie dalej 2cm, o 17 skurcze co 3 minuty i rozwarcie na 4cm,a w ciagu 2 godzin potem wszystko się rozhulało i mała się urodziła, miałam świetną obsadę do rodzenia i mąż nade mną czuwał, nawet mnie nie nacięli a szwy mam tylko tak "kosmetycznie" jak to powiedział pan doktor założone, także śmigam i spokojnie mogę prawie usiąść
. a to mój śpioch
Zobacz załącznik 373722

Napisz co i jak