Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

no,no rozochocilam nam sie kobietka-ja wiec,ze bycie w ciazy wciaga
a jesli chodzi o informacje dla Ciebie to ja kochana juz dawno mam w komorce Twoj numer i jak nie bedziesz mogla do nas zagladac to daj znac smsem i bede Ci streszczenia slac

wejdz sobie na zamkniety tam masz moj numer i daj znac kiedy bedziesz potrzebowala streszczen i oczywiscie jak urodzisz to tez daj znac to ja napisz kobietkom naszym-UMOWA???

i
... zaraz pobiegnę i wpiszę Twój, jakbym dostępu nie miała ...
, poza tym u nas nie było łatwo więc ... moze się troszkę zejść, a nie chcieliśmy zbyt dużej różnicy pomiędzy dzieciaczkami, no a poza tym ... sytuacja w pracy zrobiła się taka sobie, że najlepiej gdybym po powrocie szybko zaszła (nawet na wypowiedzeniu ;((((), realia i tyle choć ciężko bardzo o tym mówić 

a mozesz byc ze mna i Zpmarta i Nika na czerwiec-bedzie nam bardzo milo

zanim podasz Marylce na PW kiedy zaczynasz to musisz poczekac kiedy dostaniesz@;-)ja jak bralam dzis kolejna tabletke to normalnie papa mi sie smiala i wiecie co pomyslalam....powiem Wam-a co. pomyslalam ,ze skoro grzecznie wzielam 1 opak.i teraz grzecznie biore 2 opak.to moze nic sie nie stanie jk w 3 opak.nie wezme 4,3 ostatnich tabletek...zawsze to szybciej rzyjdzie @ i szybciej bedziemy dzialac
czy mam byc grzeczna i brac CALE opakowanie do konca
????
a jesli chodzi o roznice wieku to wiem o co chodzi dlatego my robilismy syna jak corka miala skonczony rok,zeszlo nam 3 m-ce i tak jak urodzilam Domisia to Zuza miala rok i 11 m-cy a chcialam si zmiescic w 2 latach roznicy i udalo sie
a teraz chce miec 4 lata od Domisia i zobaczymy.....a poza tym jak masz tak z praca to nie ma sie na co ogladac

czesc NIKA- nasza kochana-ja mam dzis dobry humor i wszystkie tak ladnie witam!!!!!!!!!!!!