czesc dziewczyny,w końcu was nadrobiłam
Bardzo mi przykro z powodu
balbinki,mąż pewnie czuje sie strasznie,faceci sa strasznie honorowi,szczególnie jeśli chodzi o "te" sprawy, no ale to jesczze nie jest najgorsza wiadomość,jesczze jest nadzieja,tylko balbinka z małżem muszą sie pozbierac psychicznie.
Wiesienko oj jaka szkoda:-(ale ta @ to jest naprawde małpa,ze cie tak zwodzi.
mama a co to za oszukiwanie z lekami???

a tak propo dlaczego musisz akurat 3?czy jak wezmiesz 3 to będą większe szanse??
kpi juz niewiele Ci zostało,poród zawsze jest strachem,ale to jest taki ból o którym się zapomina
marylka ja tez nie mam zadnych objawów,bola mnie troche piersi ale to wnioskuje ze po owulacji, ale jak sobie przypomne o pry ppierwszej ciąży nie miałam zadnych objawów,no nic zostało Ci jeszcze kilka dni,czekamy z Tobą
A wiecie co dzis juz nawet śniło mi się ze urodziłam pięknego o czarnych włoskach synusia,ehhhhhhh ale jakos sie boje ze jednak sie nie udało,jesli teraz nam se nie uda i w maju to odładam staranka do wrzesnia,pazdziernika.
marylka zaraz wysle Ci na PW moja date
dziewczyny radzicie tesowac w dniu spodziewanej miesiączki (3maj) czy mogę dzien wczesniej?to będzie niedziela....choc ja ZAWSZE dostaje @ w sobote albo niedziele!!!zawsze!!!ju od wielu miesięcy,jakos tak dziwnie...