• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KPi jak najbardziej szalej!:blink:
mama ty niegrzeczna dziewczynko, łobuzować się zachciewa. A tak szczerze to nie wiem czy mozesz nie brać ale pewnie nic to nie zaszkodzi. Niecierpliwka ty jesteś, że ojojk:blink::blink::blink:
Witaj nika jest co nadrabiać, zanim doczytałam to połowę zapomniałam!!!:rofl2:
Jadę teraz do marketu,wracam za.... :dry:nie wiem

reklama
marylka - a ja????? wiem, że to szmat czasu ale ja też chcę !!!

mama05 - już mam, wpisałam do komórki ;), myślimy podobnie wiec mnie rozumiesz ;)

nika- witaj:)

KPI- to fajnie,ze numer spisany wrazie co daj znac a ja dziewczynkom naszy przekaze i odwrotnie:tak:WISIENKA- milych i udanych zakupow,ja tez zmykam na godzinke z dziecmi na spacre przed spaniem.ale wroce:tak::tak:alez ja sie ciesze,ze Was mam!!!!!!!!!!!!!

MAMA to super że humorek dopisuje:-D:-D:-D Ja myślę że powinnaś być grzeczna;-)
KPI - robienie zakupów dla dzidzi to frajda nad frajdy:tak:
WISIENKA - ty to masz z tą swoją@:no: małpa wredna:wściekła/y:
PYSIA - a ty do jakiej poradni?

Ja też się cieszę że was mam i mogę tu z wami być:tak::tak::tak::tak:

czesc dziewczyny,w końcu was nadrobiłam:rofl2:

Bardzo mi przykro z powodu balbinki,mąż pewnie czuje sie strasznie,faceci sa strasznie honorowi,szczególnie jeśli chodzi o "te" sprawy, no ale to jesczze nie jest najgorsza wiadomość,jesczze jest nadzieja,tylko balbinka z małżem muszą sie pozbierac psychicznie.

Wiesienko oj jaka szkoda:-(ale ta @ to jest naprawde małpa,ze cie tak zwodzi.

mama a co to za oszukiwanie z lekami???:angry:
a tak propo dlaczego musisz akurat 3?czy jak wezmiesz 3 to będą większe szanse??

kpi juz niewiele Ci zostało,poród zawsze jest strachem,ale to jest taki ból o którym się zapomina:tak:

marylka ja tez nie mam zadnych objawów,bola mnie troche piersi ale to wnioskuje ze po owulacji, ale jak sobie przypomne o pry ppierwszej ciąży nie miałam zadnych objawów,no nic zostało Ci jeszcze kilka dni,czekamy z Tobą :tak:

A wiecie co dzis juz nawet śniło mi się ze urodziłam pięknego o czarnych włoskach synusia,ehhhhhhh ale jakos sie boje ze jednak sie nie udało,jesli teraz nam se nie uda i w maju to odładam staranka do wrzesnia,pazdziernika.

marylka zaraz wysle Ci na PW moja date

dziewczyny radzicie tesowac w dniu spodziewanej miesiączki (3maj) czy mogę dzien wczesniej?to będzie niedziela....choc ja ZAWSZE dostaje @ w sobote albo niedziele!!!zawsze!!!ju od wielu miesięcy,jakos tak dziwnie...

Ostatnia edycja:
KASIEWIE witaj:-) Jak dostajesz @ w sobotę lub w niedzielę to testuj w niedzielę

BALBINKO kochana przytulam Cię bardzo mocno!!!!! Odpocznij i przemyśl wszystko. Życzę Wam aby wszystko się ułożyło i żebyście doczekali się Waszego maleńkiego cudu:)))

czesc dziewczyny,w końcu was nadrobiłam:rofl2:

Bardzo mi przykro z powodu balbinki,mąż pewnie czuje sie strasznie,faceci sa strasznie honorowi,szczególnie jeśli chodzi o "te" sprawy, no ale to jesczze nie jest najgorsza wiadomość,jesczze jest nadzieja,tylko balbinka z małżem muszą sie pozbierac psychicznie.

Wiesienko oj jaka szkoda:-(ale ta @ to jest naprawde małpa,ze cie tak zwodzi.

mama a co to za oszukiwanie z lekami???:angry:
a tak propo dlaczego musisz akurat 3?czy jak wezmiesz 3 to będą większe szanse??

kpi juz niewiele Ci zostało,poród zawsze jest strachem,ale to jest taki ból o którym się zapomina:tak:

marylka ja tez nie mam zadnych objawów,bola mnie troche piersi ale to wnioskuje ze po owulacji, ale jak sobie przypomne o pry ppierwszej ciąży nie miałam zadnych objawów,no nic zostało Ci jeszcze kilka dni,czekamy z Tobą :tak:

A wiecie co dzis juz nawet śniło mi się ze urodziłam pięknego o czarnych włoskach synusia,ehhhhhhh ale jakos sie boje ze jednak sie nie udało,jesli teraz nam se nie uda i w maju to odładam staranka do wrzesnia,pazdziernika.

marylka zaraz wysle Ci na PW moja date

dziewczyny radzicie tesowac w dniu spodziewanej miesiączki (3maj) czy mogę dzien wczesniej?to będzie niedziela....choc ja ZAWSZE dostaje @ w sobote albo niedziele!!!zawsze!!!ju od wielu miesięcy,jakos tak dziwnie...
mi tez się wczesniej śniło że urodziłam pięknego synka :):):):):):):):)
dziś mnie leciutko przycmił przez chwile lewy jajniczek to może na @ no nie wiem ale jakoś o tym dziś o dziwo nie myśle zobaczymy co wyjdzie :) - jestem dziś dziwnie spokojna nie poznaje siebie samej :):)

Kasiu zaraz poprawie i dorzuce Twoją date :):) ale napisałam to wczesniej a wkleiłam dopiero jak towar wybrałam bo miałam dostawe i dlatego Ciebie jeszcze i Wisienki tam nie było i KasiWie ale zaraz to poprawie :):)

mama wiesz jednak bądź grzeczna żeby sobie nic nie porezrogulowywać - boże jak to sie pisze?????????????
a ja jeszcze w pracy ale pożądki zrobione że ho ho :):):) i towar już na półkach i wystawa w oknie zmieniona :):)

SOL-:-(:-(:-(:-(:-(Myslalam,ze nam zrobisz to bez problemu...no nic trzeba pomyslec nad innym sposobem,zeby wiadomo bylo kiedy ktora testuje a kiedy ktora zaczyna....chyba,ze zrobimy wszystkie takiego samego suwaczka (pierwszy z brzegu) z takim samym znaczkiem(pierwszy z brzegu) a pod suwaczkiem ile do testowania badz do rozoczecia staran??pasuje taki pomysl z suwaczkiem???????chyba ze ktoras ma inny...MARYLKA- zaciskamy kciuki z Domisiem:tak::tak::-D:-D
Pojechałaś mi po ambicji ale nic nie poradzę na to. Jestem modem tam gdzie zadecydowała administracja. A pojechałaś mi kozo po ambicji - jak mi Karola uśnie to zrobię wam stronkę i dam linka - każda będzie mogła sobie wkleić w podpisie :-D I tam będą wasze suwaczki czy lista z datami - jak sobie panienki życzą - Jeśli któraś już się stara to suwaczek z nickiem z bb u góry, jak zaczynacie później to datę rozpoczęcia staranek - przesyłać na prv. Taką prościutką stronkę napisać to jest chwila a będziecie miały wszystko w jednym miejscu. Tylko to będzie taka prościutka stronka bo muszę się nad pracą moją skupić :dry: więc przesyłać na prv jak która chce tam się znaleźć.

kpi - spokojnie - to jest na razie szkic - wszystko jest do poprawki tak na prawdę, bo mi się odcień tego papieru nie podoba więc będzie go trzeba moim zdaniem ciut rozjaśnić żeby w takie stare złoto wchodził no i górny panel trzeba poprawić i podświetlanie menu ale robiłam na szybko i nie miałam jak się pobawić :-P No dobra 3 godziny nad tym siedziałam :-p A spokojnie - niech koleżanka da uwagi - wszystko da się przerobić już teraz jest zrobione tak ze nie ma problemu żadnego :tak: A ja czekam później na materiały do strony :tak: A i zdjęcia jeśli macie to swoje bo ostatnio głośno jest o prawach autorskich a nie chciałabym żebyście miały jakiekolwiek kłopoty. Tak jak Marylce - ja użyczę jej zdjęć Karoli żeby nie kopiować z sieci żeby potem problemów nie było. A i mąż zaproponował - choć nie wie - czy wy się zajmujecie pomocą w doborze zaproszeń - bo jeśli tak to możemy wam robić projekty zaproszeń ślubnych już z uzupełnieniem listy gości :-p Ale się rozpisałam :-p

Dziewczyny ja dopiero wróciłam z grilla u teściów. Karola się wylatała po działce, ubabrała się cała w ziemi tak że u teściów musieliśmy ją wykąpać bo wstyd było :-p Ja sobie zjadłam kurczaczka z grilla i kiełbaski i super sobie odpoczęłam :tak: Oj potrzeba mi tego było, potrzeba :-D Spadam robić wam tą stronkę i wklejam linka zaraz więc jak która chętna to pisać szybko - tylko bardzo proszę o kod HTML suwaczków bo bbcode może mieć problemy z implementacją i wyświetlaniem.

reklama
Ja już jestem :) utyrałam się jak mops, najpierw na działce a potem Radek wymyślił żeby jechać z nim do galerii po buty wiosenne to przy okazji kupiłam sobie trampeksy i nowe okularki :-):-):-)
Mati siedzi na środku pokoju w pudełku po butach i ogląda Harrego Pottera, R skoczył do sklepu po karmi mniam mniam ;-)

Cieszę się bardzo, że temat z tabelką został podchwycony :-)... nie wiem jak się wysyła wiadomości pw , ale my się staramy już teraz i do 27 kwietnia a testowanko będzie 13 maja.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry