NIKA- no dobrze bede brala do konca,skoro mam byc grzeczna)czyli koncze 26 maja...
KASIAWIE-ja mam roblemy z jajnikiem-1 juz nie produkuje pecherzykow a 2 ma niewiele i ginek powiedzial,zeby uspic na troche tego jajnika i po odstawieniu plodnosc wraca i jest szansa,ze przez 2,3 miesiace bede miala owulke.2 opakowania to byloby za krotko a 3 to tak optymalnieja tak mam 2 dzieci bo inaczej to moglabym sie nie doczekac
a ja z plodnoscia juz z gorki-31 lat wybija w lipcu...takze chyba poslucham i wezme do konca te tabletki
zeby potem nie zalowac
![]()
Ale żeby potem nie było że uśpiony ni ebedzie chciał si eobudzic,js taka momzliwosc??
jeny dziewczyny wy mnie przerazacie mama ma 31 lat i problemy z zajsciem,Sol prawie 25 i tez problemy,przeciez i 25 lat i 31 to wcale nie jest dużo tylko młode z was dziewczyny,jestem w szoku ze juz tak młoe dziewczyny mają takie problemy,
dowiedziałam sie niedawno ze kolezanka z pracy co pisałam wam ze w ciązy to ma prawdopodobenstwo obumarcia ciązy (juz poraz drugi!!!!!!) kilka miesiecy temu było to samo,a dziewcyzna tez ma 31 lat,normalnie jestem w szoku,co sie na tym swiecie dzieje

ja tak mam 2 dzieci bo inaczej to moglabym sie nie doczekac
zeby potem nie zalowac