• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No ! :-D))))))

Aaaa....zapomniałam Wam powiedzieć, że wczoraj zrobiłam skok na lumpka, takie perełeczki znalazłam, że mucha nie siada :cool2: Wszystkie moje dzieci ubrane :-D)))) za niecałe 38,00 zł.
Maniek ma spodenki na szelkach, Victoria ma spodenki seksi jeans, a maluszek ma po 3 szt. body, pajacyków i koszulek w rozmiarze 56 :-))))) bo 62 to mam po Mańku. Aha, i jeszcze Maniek ma koszulkę z Tomkiem - lokomotywą :))))) bo uwielbia...

Ostatnia edycja:
Made-ależ upolowałaś ;)
c029.gif
e058.gif

ja tez czasem lubię wejść jak jesteśmy u rodziców na Pomorzu-tam maja takie ubrania z Londynu-wszystko na wage i cena
i047.gif

Tom wtedy
e088.gif
i nawołuję ,żebym juz kończyła a ja udaje ,że nie słyszę
g150.gif
i grzebie dalej ;))

Rureczka- czekamy
e158.gif
e142.gif
:)))))))))))

hahahahhaa mamitka - ze mną starają się nie chodzić, bo ja nabiorę tych lumpów i później muszą przymierzać :-D)))))))))) niewdzięcznicy !!!!!
Ja rzadko chodzę, ale jak już się wybiorę, to.....ktokolwiek widział, ktokolwiek wie :zawstydzona/y::-)

Made-
c031.gif
c031.gif

ja też rzadko bo rzadko jesteśmy na Pomorzu-ale 3,4 razy w roku zalecę do ciuchów from London:)))

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry