• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Lil,to jest ALLERGOFF,mały kosztuje 33zł duzy ok 45zł ale podobno wydajny i skuteczny.Preparat najnowszej generacji przeznaczony do zwalczania roztoczy kurzu domowego oraz neutralizacji ich alergenów.

Dzwoniłam do Gdańska w sprawie IUI,do kliniki prywatnej...zobaczymy...
Wczesniej idę do mojego ginka dusić go:)

Kochane, ja tylko wpadam zameldować, że u mnie wszystko w porządku, dzisiaj oddawałam cztery próbki krwi i pojemnik słomkowego :zawstydzona/y: mam nadzieję, że wyniki będą OK ;)))
Remontu ciąg dalszy, chociaż przyznam, że osobiście to on mnie tak nie dotyka, pogoda się zrobiła, to made się lansuje, wczoraj i dzisiaj jak wyszłam rano, to wróciłam późnym popołudniem z przeokropnym bólem pachwin i kręgosłupa, ale...czego się nie robi dla......no dobra: lanserki :-p
Kochane, dziękuję za pamięć. Buziaki :*

ASIONEK - TONY SZCZĘŚCIA, RADOŚCI, MIŁOŚCI, ZDROWIA I CZEGO TYLKO SOBIE ZAŻYCZYSZ. CAŁUSY I TULASY DLA MALUSZKA :-)))))))

:-D S :-D T :-D O :-D:-D:-D L :-D A :-D T :-D

jestem wieczornie ;))

Rurka umiesz wstawiać fotki z mms'a?? bo wysłałbym Ci moje ucho z kolczykami to byś wstawiła:))?

Oliwka- &&&&&&&&&&&& za rozmowę w klinice i &&& za duszenie gina ;))))

Asionek,Marcepanek- powitac

Agapa- ;*,mówisz ,że teskniłaś :))

Jos- cześc słonko:)) no zaszalałam z kolczykiem ...i tez mam te o których Rurka pisze bo na zwykła mam alergię-maja nikiel i kurka uszy swędzą i ropieją a po tych jest git..

Made ależ Ci upuścili krwi..no i &&&&&&&&&& za remont!!

smacznych kolacyjek ;)

Olivka - właśnie-gwałtol gina, niech daje skierowanie i nie marudzi, bo poskarżysz się proboszczowi, że ewidentnie spowalnia przyrost :-)))

mamitka - pokazuj uszko, bom ciekawa widoku dwóch dziurek :-p:-D:-D)))) w jednym

Oliwka- kochana cieszę się :)) brawo!! ale jestes zdolniacha -no widzisz ..czyli umiesz piec:))to teraz wypróbuj z innymi owocami:))
a smakowało???????

a Ty umiesz wstawiac fotki jak Ci wyslę mms'a?? bo Rurka chyba sprząta po remoncie;))

Made no kurka ja fotek wstawiać nie umiem -może znajdzie sie tu jakas dusza co mi wstawi..

Pysia- jesteśśśśśśśśśśśśśśśś????może Ty wstawisz??

reklama
mamitka - wysyłaj do rureczki, niech wstawia :)))) Owulacji jeszcze nie ma :-)))
A posprzątać równie dobrze, może jutro :cool2: dziurki są teraz najważniejsze !!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry