• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pysia- cześć i czołem -no i jestem ;))
jak tam synus sie ma ;))??

Lil ja już przed ciążą z Zuzą nie miałam owu-przy Zuzi owu wywoływana Cilestem a przy Dominiku Clo....ja jestem zepsuta i bez leków owu nie ma a ja już nie mam sił na lekarzy więc koło sie zamyka...ale trudno.....głowa muru nie przebiję;/

reklama
Pysia w pełni się z Tobą zgadzam :))) Ja jeszcze tylko planuję krótki wyjazd nad morze do cioci, a tak to raczej w domku siedzę. No ale muszę na plac zabaw często wychodzić - ale wtedy siedzę w cieniu....

Mama organizm ludzki potrafi czynić cuda - i Ty dobrze wiesz, że wszystko zaczyna się w naszej głowie! Może teraz potrzebujesz faktycznie odpoczynku od tych całych starań! Ja w takich chwilach zawsze wspominam koleżankę, która na drugie dziecko czekała 5 lat - oczywiście już się w końcu pogodziła, że będzie miała jedynaczkę - a potem nagle miała jeszcze dwójkę dzieci i to dokładnie rok po roku! Będzie dobrze zobaczysz!

Liluś -oby...:)

teraz rozkręcam się w pracy i tak mi dobrze...babki zadowolone,ja też -dostaję napiwki więc wiadomo ,że kobietki wrócą -wczoraj mi szefowa zaproponowała na 3/4 etatu od wrzesnia ,ale chyba raczej zostane przy 1/2 etatu..

Mama to super, że jesteś zadowolona z pracy! I o to chodzi!!!!!!!!!!!!!! Na razie skup się na tym, a potem zobaczysz czym Cię życie zaskoczy! Trzymam kciuki!

Pysiaku jak będziesz w drugiej ciąży to zobaczysz, że to już nie jest tak lekko i fajnie jak w pierwszej hehe :))) Ja tę ciążę zupełnie inaczej przeżywam niż pierwszą - nie mam czasu za dużo poleżeć - ale jak tylko mogę to leżę!

Pysia
c007.gif
c033.gif

Pysia ciesze się,ze Marcelek tak dokazuje-przynajmniej wiadomo,ze u Niego wszystko si:tak::tak::tak:
no i jak takie słonko to faktycznie lepiej w domku pobyć a dopiero koło 18 na spacerek się przejść..

Lil na to licze ,ze mnie organizm i życie zaskoczy ;))ale czy tak bedzie ;)??

czy przez te 4 dni cos nowego na wątku było bo w życiu nie zadrobię:sorry:

ASIONKU STO LAT STO LAT!!!!!!!!!!!!!
k020.gif

Niech Ci końcówka ciąży szybko i bezproblemowo zleci! To już ostatnia prosta! CMOK!

Lil,byłam w Komforcie,środek podobno extra,mam zrobioną fotkę telefonem to zaraz jak zrobię obiad spiszę Ci wszelkie dane:)

witajcie babki-czy ktoś tęsknił z starą mamą:-D:-D:-D:-D:-D???
No pewnie:)))

Byłam kupić obłędny kran i kibelek:))) hehe

Mama nikt z nas nie wie co nas czeka za zakrętem - pozostaje nam cieszyć się tym, co mamy :)))

Pysiu
a co Ty tam tak w domku porabiasz? Ja tam uwielbiam leżeć hehe :))

Oliwka super dzięki! No i nie ma to jak super kibelek!

Ja powoli się zmywam na ćwiczenia. A w ogóle to przez Was rybkę dla męża ciut przypaliłam hehe :)

DO PÓŹNIEJ!

reklama
Lil leć ,papa :)

Pysia tak pamiętam jak trzaskałysmy po parenascie stron dziennie ;)))))

Oliwka- mówisz,ze obłędny kibelek kupiłaś :))))
fajnie,ze zakupy udane i remont rozumiem do przodu ???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry