• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ASIONKU STO LAT STO LAT!!!!!!!!!!!!!
k020.gif

Niech Ci końcówka ciąży szybko i bezproblemowo zleci! To już ostatnia prosta! CMOK!

cześć Lil :) no widzisz -w końcu słonko i się kobiety rozeszły po parkach i działkach:)))

ja miałam mamę od poniedziałku do dzieci bo pracuję a opiekunka na urlop wyjechała i od poniedz.do środy dzieci były z mamą zanim Tom wrócił po 17.00 i dziś po 14.00 zawiozłam Ją na pociąg..
nie było czasu na bb bo albo w pracy albo z mamą i tak 4 dni zleeeciały jak z bicza strzelił;)

a Ty lecisz z ciążą :))kiedy wizyta?
ja mam 11d.c. ale wogól nie czuję się na owu...nic a nic-pewnie znowu pusty cykl..
no i muszę inhalacje robić bo znów zatoki się odezwały:((

Mama to miałaś też zawirowania! Ale czasem dobrze jak szybko czas leci! U mnie wizyta za tydzień w piątek (12 sierpnia). A Ty na urlopik jakiś się wybierasz czy już byliście? Bo na urlopie chyba najłatwiej zapomnieć o cyklach, owulacjach itd. Głowa do góry kochana - kciuki za Ciebie mam mocno zaciśnięte!

Kochana my bylismy nad morzem od 14 lipca...w tamtym cyklu nawet starań nie było tak sie wyluzowałam...w tym tez nie narazie bo teraz jak mama była to nie było jak...ale poprostu od czasu jak nie biorę leków -hormonów itd to pewnie już owulki mieć nie będę...

Mama tak Ci lekarz powiedział o tej owulce? Ja wierzę, że owulka u Ciebie jeszcze będzie i to wiele razy! Jesteś młodsza ode mnie i masz dwójeczkę pięknych dzieci! Wierzę w Twoją owulkę bardzo mocno!

reklama
Pysia no ja też całkiem całkiem się czuję - jednak słonko poprawiło mi nastrój, a bałam się, że upały mnie wykończą. Ale to zupełnie inne upały niż w czerwcu/lipcu - nie ma duchoty, a z rana to nawet w miarę rześko jest. CUDOWNIE!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry