• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made dzięki za rozwiązanie kwestii brzucha - zapominam o nim w takim razie :-D Tzn. o bólu, bo o objętości to się nie da :-D

Pysiu kochana jak ja tęsknię za takim rytmem! Przypominasz mi czasy wstawania o 9 - o nie, nie mogę więcej o tym myśleć, bo się wykończę! :-D

Made miłej drzemki!

I jak uciekam, bo słyszę, że już Maciuś ze spacerku wraca, zaraz trzeba dać mu obiadek i iść spać.

Do później mam nadzieję!

reklama
a u mnie właśnie wyładowania atmosferyczne mają miejsce, więc zapraszam koleżanki na świeże powietrze :tak:

jak gruchnęło przed chwilą to aż Remik się rozbudził, kurka wodna, tylko co przed chwilą go na rękach ululałam :dry:

Carolineee a ja mam 2 czekolady Linda :)) dostałam od menża:-D
i kartkę a tam...:
lata temu przysiegaliśmy sobie
wierność i miłość nieskończoną,
w tym dniu ludzie dowiedzieli sie ,
że zostałas moją żoną.
przez te lata całą swoja miłość
na mnie przelałaś..
dzisiaj Ci dziękuję
że to mnie wybrałaś...
kochający mąż Tom....

miałam to na łóżku w sypialni...
I się kurka wzruszyłam:)))

U SeRGE ok,była u lekarza,pobadali itp i do domu wypuścili...

Właśnie się załamałam psychicznie...dostałam wykaz książek dla Oliwki...wchodzę kupić a tu 500zł:szok:
Jak to zrobić???

hej kobietki
moje bąki właśnie drzemią-coś niespokojne dzisiaj były ale była burza to może teraz im się poprawi
Mama-pięknego masz kociaka-taki tygryskowaty;)

Lil-te bóle brzuszka-jeśli nie są mocne, albo nie przypominają skurczy to oki, ja drugą ciążę przeszłam gorzej i nie pamiętam abym czuła się w ogóle dobrze kiedyś-zapomniałambym, piękny brzusio-ja sama wyglądam nieciekawie miesiąc po porodzie, a zresztą może uda mi się zaraz dodać fotkę z chrzcin to zobaczysz sama;)

Just-nie zazdroszczę pakowania-choć sama ostatnio ciągle coś pakuje-ale głównie za małe ubranka po moich maluchach;)- i mam nadzieję że może w domku zacznie ci się wszystko powoli układać

Karola-ja sama nie mam jeszcze szkolnego dziecka ale nie zazdroszczę wydatku a masz przecież dwie kobietki do szkoły od września...
oki chwalę się rodzinką, na to panią w groszki proszę za dużo uwagi nie zwracać;)(to ja;))

Zobacz załącznik 384472

a to moje ulubione zdjęcie
Zobacz załącznik 384475

reklama
no Ewula-nie trzymaj nas tak w niepewności;)

a tak w ogóle to @ do mnie przylazła-5 tyg. po porodzie! a dopiero skończyłam plamić po porodzie... eh ciężkie życie kobiety

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry