• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć:eek: pospałam do 9, chodzę i myślę, czy zadzwonią z tego przedszkola w piątek... Łukasz poszedł wczoraj do nowej pracy na 7 i wrócił przed 20 :| :| :| wcale mi się to nie podoba :/ musze zwlec zwłoki z wyra i na jakieś zakupy iść, bo w lodówce pingwin dzień dobry mówi... eh cięzkie to będą dni dla mnie :(

reklama
a może moje drogie koleżanki skusicie się na specjalność zakładu, coś dla ochłody ciała i duszy ???? :cool2::-D

SERWUJĘ FRAPPE :cool2:

Lil ziaren tyle ile uważasz za słabą kawę w Twojej wersji :tak:

Made duży kubek dla Pani, raz! :-D a tak mi się przypomniało o Twoich nóżkach, że to jak w tej bajce o czerwonych bucikach, co tańczyły bez przerwy na stópkach dziewczynki i nie można ich było zatrzymać :sorry2:

rureczka - nie zamartwiaj się na zapas :) Będzie wszystko dobrze, tylko spójrz ile kciuków zaciśniętych :)))))))))

just - hahhahaaa :-D dobre z tą dziewczynką :)))) uśmiałam się....
A możesz zdradzić jak robisz frappe ? Ja w zeszłym roku kupowałam namiętnie te gotowe frappe Nescaffe, ale coś ich nie widziałam teraz po sklepach :baffled:

O! Przyszła moja Koleżanka od pazurów i wszelkiego lansu :-D Cześć pysiaczku :-)

mamitka
- a możesz mi kupić lody Carte Dor - bakaliowe ??? :zawstydzona/y: tak mi się zachciało, a Ty akurat po spożywkę wyruszasz :-p

Rureczka będzie dobrze! Siedź z nami a nie sama i mów nam wszystko co i jak!

Pysiu hej hej kochana!!!!!! A Ty wstawiasz gdzieś zdjęcia swojego brzuszka??? Bardzo jestem ciekawa jak wygląda :)))

Mamuś miłych zakupów! Ja też muszę zrobić, ale sił brak. Nie robię więc....

Made jestem w szoku z tymi nogami!!!! Trzymam kciuki, żeby szybko po ciąży to minęło!!!!!! No i szukaj tych tabletek na uspokojenie!!

Boogie frappe mniam mniam....Ja sobie wypiłam kawkę - wsypałam tak około łyżeczki jakiejś kawy GOLD na duży kubek, zalałam pół kubka wody, a reszta UWAGA!!!!!!! słodkie mleko skondensowane!!!!!!! A miała dieta być! No nic dzidzi chyba to zasmakowało, bo tańczyć zaczęła.

A mi się humor poprawił bardzo, bo właśnie otrzymałam przesyłkę z książkami - zamówiłam w MERLINIE.PL CZARNĄ SERIĘ Camilli Lackberg i zaczynam czytać! HURA!!!!!!!

pysiaczku - nieszczęście !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-( Złamały mi się dwa pazury i musiałam wszystkie obciąć. Ubyło mi jakieś dobre 2 kilo :-)))) Czekam i zapuszczam cierpliwie, ale nie maluję, bo brzydko wyglądają takie jołki - połki w kolorze :))))))
A Ty jak się miewasz ? Centymetrów w pępku przybyło ? :cool2: Przyznaj się :-D))))

Lilu - a ja obserwuję na Allegro Kubusia Puchatka w przekładzie Tuwimowej :-))))) Zwariuję ze szczęścia jak mi się uda za grosze wylicytować :)))))))))
I gratulacje zakupu :tak:

just - jestem wdzięczna jak nie wiem co :* Buziole Pozytywie. Aż sobie dzisiaj zrobię i zobaczę co też ta Kreta proponuje :-))))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry