• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
pysia - no upały niestety nam nie służą :/ ja już mam dość, jeszcze tylko trzy tygodnie i rodzę :-D))))))))))))))))))))
Brzuchol też mi jakby w ostatnich dniach urósł, ale jeszcze nie mierzyłam, jakoś mi nie po drodze :-))))

just - to ja sobie zrobię tak jak normalną, czyli pół na pół mleko i woda :))) A woda ma być gazowana czy nie ???

just - :-D:-D:-D))))))))) słońce już u mnie wysoko :))))) hahhahaaaaaa
Muszę sobie znaleźć jakieś ambitne zajęcie :eek: Tylko jakie ??? Pazury straciłam, dmuchawa poza zasięgiem...no nie wiem, jestem na rozdrożu :-))))

pysia - fakt ! Chwalić się jest bardzo brzydko :))))) a fe :-D)))))

Ja też znam to pilnowanie ubrań hehe .... Ale dmuchawa najlepsza dziś....

Ja czytam, zrobiłam przerwę na nastawienie obiadu i podejrzenie, co u Was... Widzę, że wesolutko :-D

A tak jeszcze z innej beczki - czy to normalne, że mnie trochę podbrzusze pobolewa? W nocy się zdenerwowałam przez pobudkę i tak jakoś zaczęło mnie pobolewać, ale martwić się tym nie mam siły. Mam nadzieję, że to norma, bo bardzo nie boli i nie cały czas.

Made u mnie drzemka za godzinkę.
b020.gif

reklama
pysia - no to mam problem co Ci wymyślić :-D))))))

Lilu - wszelkie bolączki na tym etapie to norma :-) gorzej gdyby nic nie dolegało :)))) tak mi lekarz mówi :)) a On się zna na brzuchach ;-)

Ja będę pisać aż nie padnę....także Kochane, jak zamilknę, to znaczy, że śpię :zawstydzona/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry