• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej kobietki-ja tylko przelotem

Wiolka-ja też poproszę namiary na pana doktora-też by mi się przydało trochę komplementów bo ostatnio na męża nie mogę liczyć-ma nowy telefon więc chwilowo żona jest mniej atrakcyjna...ehh, no ale dziękuje za wszystkie miłe słówka na forum;)

Jos-super że u maleństwa wszystko oki, ja też Cię widzę jako mamę dwóch rozrabiaków, i masz rację- synka też nie oddam!;)-na stronie 8348 chyba, jest zdjęcie mojego mężczyzny;)

pozdrawiam resztę babeczek;)

reklama
Witajcie.
Za mną to chyba nikt nie tęskni:-(
Ja dziś zrobiłam w końcu obiadek dla siebie. Tych zup nie biorę do ust bo mnie rzuca, ale gotuję bo Maja tylko to w sumie jada. Dziś zrobiłam mielone i tak się najadłam że ...
Dziewczynki tak bardzo bym chciała wam jakoś pomóc w zaciążeniu

Ja dziś śmigam na zakupy więc pewnie wrócę padnięta, ale co tam:-D
Pozdrawiam was wszystkie i życzę miłego popołudnia

Dzwonili z nie przedszkola, jutro zapraszają na spotkanie indywidualne. Mam nadzieję, że, rano zadzwonią z przedszkola i nie będę musiała tam iść!

zizi skarbie.. :-) witaj.. jak ja się za Wami stęskniłam.....
A do przeprowadzki jeszcze trochę, na razie trwa wielkie wykańczanie wnętrza - podłogi, zabudowa kuchni itp..... końca prac nie widać...
A w kwestii samopoczucia powiem jedno - KONIEC!! FINITO!! Dłużej niż tydzień nie wytrzymam w tym pięknym i dorodnym stanie :-D:-D:-D

A Twój humorek lepszy troszku...? :*

rureczka to za przedszkole &&&&&&&&&&&&&&&&&& i za upragnione kreseczki rureczki :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
Dzięki, że pytasz...:*
Tak już lepiej...
Bardziej z mężem przyłożyliśmy się do starań o maluszka, czyli od zakończenia @ co dwa dni:-p

A Ty już prawie na mecie, zaraz będziesz tulić Maluszka:tak:

zizi.... :) :) :) :) :) przesyłam same ciepłe i pozytywne myśli... będzie dobrze a potem cudownie razem z maleństwem :)))))
Taak.. ja już w sumie niedługo.. nadal nie potrafię sobie tego wyobrazić... :sorry2:

reklama
Hej :)

Kocurek : fajnie, ze jestes!!!!! powodzenia w wykonczeniach i przeprowadzce!!!!!!!!!!!!!! uwazaj na siebie!!!!

zizi : powodzenia i &&&&&&&&&&&& :)

paulina : dzieki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie gniewaj sie ale na fotke lukne kiedy indziej, net mi tak muli ze 1 strone otwiera kilka minut... i wogole nie chce wyswietlic opcji "idz do strony" wiec na twojego mezczyzne lukne jak bedzie lepiej dzialal mi net, OK???????? :)

zmykam dziewczyny bo nie mam cierpliwosci do tego netu, rozwale kompa!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry