• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pysia,no dokładnie...ta książka wydanie od 2006,tamta nowe wydanie,inna wydanie poprawione...Ahhh,życie...

reklama
Pysia taaa:-)
Corolinee a nie maiałas mozliwości odkupic podręcznikow ?

w TESCO mega promocja . Balsamy do ciała po depilacji z ZIAJA po 3,70 szampony i balsamy do włosow z NIVEA po 5,50 :-D

Ostatnia edycja:
Wiola ja kończe robić spagetti i siadam do obiadu a potem błoge lenistwo na ogrodzie...
po 3 dniach pracy dzis wolne i sie podelektuję ogrodem :tak::-)

A ja miałam się lenić, a w konsekwencji robota sama mi w ręce weszła :eek: Teraz czekam aż Maniek uśnie i dalej idę pracować...

mamitka - ja miałam wczoraj spaghetti ;)) a dzisiaj frytki, rybka i surówka :-p
A loda mi kupiłaś ??? :-D

Wiola - co za rogaliki robisz ?

helollll :)

rurka : &&&&&&&&&&& !!!

mama : milego ogrodowania :)

wiolka : i dobrze ci lekarz powiedzial!!!! takiego tez bym nie zmieniala ;)))

made : jak samopoczucie????????????? jak manius?????????

oliwka : moja kuzynka zaplacila 500 zl ok za ksiazki do... 1 klasy!!!!!!!!!!!!!!! paranoja jakas!

mam taka zmule dzis ze szok..

mama : nie mam kabelka na foto... jutro sprobuje odnalezc kabelek tesciowej i zribic jej aparatem ale nie obiecuje! juz tak sie 2 albo 3 tyg zbieram i mi nie wychodzi...
ide polezec! papaty

edit ; made pisalam wolno posta 1 raczka lezac na boku a tu sie w tym czasie zjawilas :)

Witajcie dziewczyny
Dawno tu nie zaglądałam jakoś czasu mało i weny brak. Aktualnie jestem w Gdańsku i jutro czeka nas powrót po 16 - tu dniach urlopu. Dzieciaki zniosły go rewelacyjnie. Podróż w tą stronę przebiegła fantastycznie oby i powrót był tak udany.

Marcepanek - zauważyłam ciążowy suwaczek :) Gratuluję z całego serducha. I podziwiam Cię, że przy tak malutkich dzieciach zdecydowałaś się na kolejne. Wiem co mówię - ja mam starsze a jest ciężko, tzn. teraz jest już dobrze - najgorzej było na samym początku (Maruś dotosował się już do naszej rutyny dnia)

mama - nie ukrywam, że zajrzałam tu zobaczyć co u Ciebie :) Wierzę, że zostaniesz potrójną mamusią

reklama
hahhaaaa jos, ale do murzyna mi wiele brakuje :-)))))))
Maniek nie chce spać, właśnie się nauczył fikać koziołki i próbuje chyba dojść do tego, jak to się dzieje :)))))) Przezabawny jest.
A moja modnisia nadrabia zaległości z angielskiego, bo już czuje widocznie oddech szkoły na kręgosłupie :-D))) A ja troszkę sprzątam, tyle o ile się da w tym upale...i tak jestem zadowolona, że to lato było dla mnie łaskawe pod względem temperatur.
Zdjęcie brzuszka też bym obejrzała ;-)
Jesteś już z Poldusiem ?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry