• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiola - a Ty jak zwykle nie dopuszczasz do siebie FAKTU, że jesteś naprawdę atrakcyjną Kobietą !!!! Czy ja naprawdę codziennie muszę którejś dupkę przetrzepać ? :-p:-)))))) Niedowiarku TY !

maran - tak jak mówisz :-D pozwolę sobie, i nikogo się pytać nie będę, O! :))))))

reklama
rureczko bedzie dobrze... czuje ze wam sie udalo
made a nie przyszlo ci do glowy ze ja specjalnie tak pisze bo lubie zeby mi ktos chociaz raz dzinnie tylek przetrzepal?:-p;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D

Made -
001.gif
002.gif
028.gif
014.gif
002.gif
014.gif
070.gif
:)))))))

Wiola przepiekna historia :) widziałam wszystko oczami wyobraźni!! to może w końcu i nam uwierzysz jak Ci mówimy,że laska jesteś !!!

Palemka- Czytałaś artykuł w PANI???
bo ja tam czytałam i wiem ,że też bede walczyć!!!

Maran- masz rację -to mi daje powera:)))))
jak dzis Maja??

wiolka nocka nie najlepsza, wiec Maja teraz zasnęła i spi... ale za to mam na głowie Ale co ciągle coś chce...no a ja sie wyspie chyba jak moje babeczki bedą już na swoim... a pan doktorek widać lubi kobiet kokietować :) no i fajnie, chociaż humorek Ci poprawił :)
rurka już jutro wszystko sie okaże :*

mlodamamusiu takiego lekarza nie oddam nikomu-)
maran wspolczuje nieprzespanych nocy...jednym dzieciakom zabki wychodza bez problemowo a inne meczyc sie musza...badz dzielna
mama oj tam... gadaj lepiej co dzis szef kuchni na obiadek serwuje?

Ostatnia edycja:
Właśnie dostałam maila od Sióstr z Radonia:)))
Modlą się o fasolkę dla nas i wysyłają pocztą modlitwę z paskiem:)Kochane,jak szybko:)

mamcia Maja marudna w nocy w dzien jakoś tak lepiej bo to na spacer wyjedziemy a to sie czymś zajmie, Ala biega to ona za nia patrzy... ostatnio Ala wyciągneła swoje korale a ma ich troche, no i jej mówie daj Mai jedne niech pooglada bo Maja az piszczała tak chciała dostać a Ala mi mówi, że nie bo to sa moje korale... wiec jej mówie, że ona tylko pooglada bo nie bedzie nosić bo jest za mała i jej odda zaraz, wiec jej ostatecznie dala ale nie rózowe tylko niebieskie i białe bo rózowe sa tylko jej...

Maran dzieci się przywiązują do SWOICH rzeczy i kiedyś jakaś pani psycholog powiedziała,że nie mozna wymagać oddanie swojej własności(my tez nie dajemy chętnie tego co nasze ;) )tylko własnie tak jak zrobiłaś wytłumaczyć ,że na chwilę ,że pooglada itd i odda..
najważniejsze,że się kobiety dogadują :))

Palemka już sie pakuję i przyjadę do Katowić i zahaczę jeszcze po Made i zaraz bedziemy u Ciebie ;)))

Wiola -:))ja dziś na obiad planuję spagetti z groszkiem :)
chodzi za mną od poniedziałku więc dzis zrobię..
a co do pana doktora to ...taki lekarz to skarb ;)) super terapia ;)

reklama
Hej,
u nas strasznie gorąco, i bardzo boli mnie głowa....a do tego jeszcze z klientami muszę wytrzymać,brrrr:wściekła/y:
Mama zazdroszczę Ci takiej fajnej pracy, też miałam być kosmetyczką, ale moje losy potoczyły się inaczej, teraz żałuję.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry