• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzien dobry :-D

wczoraj dzien bardzo gorący :-D massakra.
Do połudinia spacery a później wycieczka do ciocii zawiesc siostre ;-)))) później wycieczki do OBI CASTORAMY :-D i wczoraj jak wróciłam mały zasną ł to nie miałam siły na odpalenie kompa:-):-));-));-):-))

A dzisiaj pogoda sie coś psuje juz :-(

Kurcze młody tak sie ślini ze massakra:-)))))

Just kochana jak Remi ? ;-)
MAde dmucha Cie szanowny małożonek ? ? :-);-)
Paulina śłicznie razem wyglądacie śliczne fotki ;-)
Ewula gratki dziewczynki ;* śliczna;**;-))))
Sergi to dobrze ze wszystko ok;-)
Carolineee ja kipiłam winko :-D i zyczenia na 18stke w takiej ramce z dodatkami kwiatków ;-). Ale mozesz poszukac w sklepach z upominkami tam są , rozne ta bajery na 18stki ;-)

reklama
Dzień dobry śpiochy, śpioszki i reszta :))))

jos - no to wymiary cudowności, teraz to już można sobie odetchnąć z ulgą ;) Ja też czuję, że Ty hermafrodyta :-p:-):-)))))) Chciałam wczoraj poczekać i na miejscu pogratulować, ale pogoda się zesrała i koniec znajomości :)))))))

just - hahahhaaaaa z tą dupą to pojechałaś niczym made :-):-):-)

młodamamusia - żebyś Ty wiedziała co jeszcze mój Szanowny potrafi, to.....to....mówię Ci :zawstydzona/y::-D

maran - kurde blaszka, współczuję Ci tego okresu ząbkowania :((( mojemu Mańkowi wychodziły jednocześnie po dwa, a trójki to na raz cztery :szok:

Olivka - gratuluję podpisania umowy !!!!

mamitka - a u Was w tym salonie piękności, to nie ma jakoś na zapisy? Przecież to można flaki wypruć tyle kobitek na dzień upiększać :baffled: Musisz mieć jakąś przerwę, bo długo tak nie uciągniesz....made się martwi o mamitkę :((

sergii - a tam powinno być jeszcze takie małe podsumowanie: Są kobiety bez objawów :-D

Teraz idę robić kawę :-p

jestem i ja z kumpelą kawką ;) ta to wszędzie za mną chodzi:)))

poczytałam trochę ..

Carolineee- powodzenia w interesie ;) oby wypaliło z solarium wszystko ..

Paulina śliczna rodzinka ;)

Jos-kochana ,cieszę się ,że Niuniuś rośnie zdrowo i ,że wszystko si u dzidzi i u Ciebie-rośnij kochana rosnij;)
jakaś fotka brzusia mile widziana ;)

Maran..współczuję ząbkowania ,ja mam 2 dzieci a żadne nie miało problemów z ząbkami-2,3 rzadkie kupki,trochę śliniły się i ..ząb...
siły i cierpliwości życzę..

Młoda- no to wczoraj miałaś zalatany dzień..

Just-masz stresa i zajadasz go i doopka żyje swoim zyciem,ale jak juz bedziesz po przeprowadzce to zobaczysz wrócisz do równowagi i zapanujesz nad tym-ściskam;)

Made-kochana ja mam na zapisy,ale wczoraj miałam:
ściaganie hybrydowego
henna brwi i rzęs+ epilacja
----------''------------
woskowanie
henna brwi + epilacja
zabieg na ciało -pelling całego ciała z masażem + krem...caffe late :)
pedicure
pedicure..

a ja na 6 godzin jeżdżę to jak mam taki dzień to jest co robić-zabieg na ciało to jest 40 min ...pedicury po 50 min...
jak zamówiłam sobie tortille po zabiegu to zjadłam ja w aucie wracając do domu już prawie zimną..
ale miło mi ,że Maduś się o mnie martwi :)

pozdrawiam czwartkowo:)
u nas pochmurnie.

Ostatnia edycja:
just - O! To jest to! Dobrze prawisz Koleżanko :-))))))))

mamitka - oj ja to bym się tak dała te 40 minut pomolestować :zawstydzona/y: jeny....chyba w przyszłym roku wakacje zaplanuję w okolicach Poznania :-):-):-)

Mówię Wam Kochane, jaka jestem rozleniwiona....nie wiem za co się zabrać....hmm....

Made ,alę planuj kochana wakacje planuj,ja pewnie nadal w ciąży nie będę to się Tobą w gabinecie zaopiekuję ;))
włączymy relaksa ,zapalę świeczuszki,mam fajny zapach w pokoju zabiegowym to zobaczysz jak bedzie Ci miło-babki mi nie chcą wychodzić :)))
tej której wczoraj robiłam zabieg było tak miło ,że całe szczęście ,że miałam następną klientką bo pewnie masowałabym Ją jeszcze a juz peeling był do zmycia..:)

witam się porannie z kakałeeeem :-)
co tam we wsi słychać ?
mama - u nas też pochmurno
mad - jak Ci sie nie chce, to nie rób nic :)
just- cześć :)
rurka - &&&&&&&&&&&&

Ten cykl jest ostatni, @ się kończy, kolejny to będzie inseminacja z lekami na podtrzymanie od początku ...

mamitka - to ja rezygnuję z wszelkich przyjemności, żeby tylko brzuszek był :))) A powiedz Kochana, zapach to ze świeczuszek czy kadzidełka, czy olejki jakieś ? Zdradź no sekret pachnidła...szukam czegoś wyjątkowego do pokoju :zawstydzona/y:

Palemka - e no...coś muszę zrobić, chociażby koło siebie :)))))
Plan rewelacja ! Kciuki za ten przyszły, wyjątkowy :-)

Ostatnia edycja:
Made -dzięki ;)))));***

a zapach-mam z Ambi Pur takie żelowe kuleczki-opakowanie jest owalne takie jakby plastikowe a na górze masz taka krateczke przez którą wydobywa się zapach..raz po raz tym potrząnę jak potrzebuję bardziej intensywny zapach..

kadzidełka palimy czasem ,ale na końcu salonu koło toalety ...
świeczki zapachowe mamy pod tymi podgrzewaczami gdzie wlewa sie olejki zapachowe...

Palemka- super plan!!!!!!
juz trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!
a kakało to wiesz ,że ja chętnie:tak::-D

reklama
Made w ciąży koleżanko jesteś, to się możesz leniwić :-D:-p i okazywać "tu mi wisizm" ;-)

Mama no podjadam o dziwnych porach, pofolgowałam sobie :zawstydzona/y:

Palma czołem :-)

aaaaa koleżanko Made właśnie przeżyłam :szok: jak zobaczyłam gdzie ten Twój ludek fasolkowy vel Zygmuś siedzi :szok::szok::szok: a niedawno z koleżanką Kocurkiem rozmawiałyście o połówkowym usg :szok::szok::szok:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry