• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No a ja nie znam gusta dziewuszki niestety...chyba kupię bon upominkowy do Douglasa albo bransoletkę z charmsami w Yes....
Dostaliśmy zaproszenie takie niespodziewane i średnio chcemy jechać ze względu na całą familię co tam będzie no ale wypada się pokazać,dziewczyna nas osobiście zapraszała...

Just a co jest,pakowanie daje w kość?
Ja byłam z piesem na spacerku,moherów nie ma:(

Jos i reszta dziewczyn...wysłałybyście trochę ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ bo jakoś tu biednie ostatnio...fasolek nawału nie widać ale i ~~~~~~~~~~~~~~ nie wysyłacie... :(

cześć babeczki wpadła już na koniec dnia ale poczytałam co tam u Was jednek nie odpisze wszystkim bo za dużo informacji i mózg mi sie zlasował...:zawstydzona/y:

rurka nie stresuj sie piątek juz lada moment i humorek Ci sie poprawi &&& trzymam za teścior i pozytywna odpowiedz w sprawie pracy :*

josephine no to super, ze wszystko dobrze z Kruszynką (a Ty dziewczynke miec będziesz, że ja myśle o bobasie w rodzaju żeńskim... :-D hmmm takie jakieś mnie przeczucie naszło czy co...)

kobitki kochany myśle o Was ciepło i kciukasy trzymam za Was...

U mnie dzis była ciężka noc i dzień też dośc kiepski... Maja zabkuje i wiecej pisać nie musze...:-(

Hej Maran...dasz radę:))) Zęby szybko wyjdą:)
Jos musi mieć dziewuszkę:))) Ja już Je widzę ...Jos wybierającą pierdółki dziewczęce...i malutką Jos co to mamy pędzel do różu uzywa:))) I w mamy bucikach biega:)

karola : nie ukrywam z etez bym chciala... ale z 2giej strony wiem, czuje ze jestem mama "chlopakowa" :) nie wiem jak to wytlumaczyc... zawsze mialam wiecej przyjaciol facetow, na studiach pilnowalam masy dzieci - zawsze bralam chlopcow, POLDUS - synus mamusi temat rzeka... no czasem jakos siebie po prstu z dziewczynka sobie nie wyobrazam... wiem dziwne to...
a poza tym nie ukrywam ze idea bycia jedyna kobieta ksiezniczka, obcalowana kazdego dnia przez 3 panow, obdarowana od stop do glow na kazde swieto i bez swieta tez mi sie podoba ;) hahahahhahaa
a dziewczynka bede miala konkurecje, bo F. ja zacznie rozpieszczac ;)))))))))))))))))

taka dygresja wcale niebanalna a freud'owska :)

a co do *******ek : to moge swiecidelka i makijaze wybierac nawet i dla syna :) nie przeraza mnie wizja posiadania ziecia hihi wrecz przeciwnie widze jeden wielki plus : nieposiadnaie synowej ;)
wiem starszna jestem jak to sie we fr mowi " matka zydowka", nie ma gorszej, ale juz tak mam, cory moga jechac w swiat, ale SYNKOWIE SA MOI. ZAWSZE. :)

Ostatnia edycja:
just boogie Ty mi nawet nic nie mów o tyciu... ja po porodzie schudłam prawie do wagi sprzed ciązy a podczas karmienia piersia tak sobie popuściłam, ze przez te pół roku przytyłam tyle, że nawet sie nie przyznam ile bo wstyd :zawstydzona/y: ale od tygodnia powoli zaczynam ćwiczyć no i wykluczyłam słodycze i cista z mojego manu... bo słodycze mnie zgubiły :zawstydzona/y::szok:

Jos...haha,ja taka jak Ty ale za dzieci wolę dziewuszki:)))
Just,ja też tyję...nie wiem już co robić....leniwa jestem jak cholera...biegaj więcej na spacerki z maluszkiem:)

Wychodzę z wanny a tu znowu śluz...dosyć dużo,ciągnący lekko mleczny...

reklama
karola : owulka ???? :)

just : wybacz ale nie moglam sie powstrzymac i po prostu parsknelam smiechem na twoje " doopa mi zyje wlasna tozsamoscia" :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry