• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Łoj Rurka... :)
Czekam na męża...zabrakło mi mleka do sosu na lasagne i czekam...ja w gaciorach chodzę i nie chce mi się ubrać,dzieci na placu zabaw...
O 20 jadę podpisać umowę przedwstępną na przejęcie solarium...mam nadzieje,że z kredytem się uda...Trzymajcie &&&&

W piątek to ja chcę II grubaśne kreseczki:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Robię 1-wszy raz w życiu...
Piecze się właśnie a w międzyczasie zajadam pyszną zupkę,wczoraj ugotowałam,''przegryzła'' się i jest pycha:)

Jestem:)
Podpisałam umowę przedwstępną:)

jestem na chwilę,ale spadam bo padam...:baffled:
urobiona dzis z pracy wróciłam ..ostatnia klientka wyszła 5 min przed zamknięciem salonu więc tortillę którą sobie zamówiłam między pedicurami jadłam już w aucie wracając do domu...

Carolineee jaką umowę ;)?? ciesze się z Tobą..nic nie wiem co u Was vo nie mam siły nadrabiac przy tak wolnochodzącym necie:sorry2:

jestem :) nogi z tylka wypadaja ale dalam rade :)

made : dziekuje za pamiec jak zawsze !!! :************** a reszta po doopie dostanie bo nikt nie pamietal i slwoem nie wspomnial o poczciwej ciotce jozefinie :)

NO WIEC USG POLOWKOWE OK :) DZIDZIULEK MA SIE DOBRZE ZADNYCH WIDOCZNYCH ANOMALII MALFORMACJI, WAZY OK. 700g, wiek ciazy okreslony wg usg co do dnia tak jak w suwaku :)

a teraz postaram sie odpisac choc tyle dzis tego bylo i wcozraj ze pewnie zapomne 1/3...

rurka : &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za piatek , musza byc II :)

ewula : GRATKI CORY !!!!!!!!!!!!!!!!!!

made : uwielbiam twoj humor, normalnie sie usmialam ze szok, z dmuchania z przyslowia ( u mnie sie mowi bardziej brutalnie " jak ci sie nudzi to rozbierz sie i cuchow pilnuj" hihi) i z wielu innych :)

mama : jak tam bono????? PROSZE POZDROWIC KOCURKA I PRZEKAZAC ZEBY NIE SZALAL Z KARTONAMI, MALA CZARNA POCZEKA

oliwka : 500 zlotowek ksiazki dla 9 latka???? boszzzzzzzzzzzzzzzzzz...
powodzenia z remontelm! a co do za umowa???

JUST : POWODZENIA W PAKOWANIU!

serg : pw :) ciesze sie ze juz jest ok :)

a gdzie wiolka i mlodamamusia?????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ostatnia edycja:
Mama,Jos...chcę przejąć solarium,takie małe na 2 łóżka ale przytulne...dziewczyna po 5latach otwiera duże studio fitness i chce odsprzedać w dobre ręce:)

Lasagne jest...znaczy się była pyszna:))))

Just,czego siedzisz w krzakach??????????/
Młodamamusia,co można kupić dziewczynie na 18-ste urodziny???

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry