E
EEnil
Gość
Starania były jako takie bo w weekend była owu...potem sucho w miarę a dzisiaj dużo tego śluzu...
A to tak na fasolkę śluz miałaś?
A to tak na fasolkę śluz miałaś?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
z sufitu już tynk odpada
kto to widział tyle czasu nie pisać co się dzieje, kiedy my tu wszystkie w strachu i niepewności 
sama uspokoiłam się dopiero wieczorem, jak Maleństwo zaczęło kopać...
W 12dpo wyszedł mi bladzioch i już wtedy było sucho, co dla mnie było dziwne, bo zazwyczaj miałam śluz gęsty i biały, taki raczej klejący trochę, jak balsam ;-) A kiedy się udało miał rzadszą konsystencję i był raczej tylko odrobinę białawy aż zaniknął zupełnie. Ponoć zależy to od prolaktyny - jeśli organizm szykuje się do okresu, zwiększa się ilość tego hormonu w organizmie i reaguje on właśnie białym, gęstym śluzem tuż przed @. Jakoś około tygodnia po terminie miesiączki znowu zrobiło się wilgotno, ale w dalszym ciągu nie był to śluz biały i gęsty, czyli jak ja to mówię - "małpowy".
Ważne, że nie jest gęsty i biały! Jak jest "lejący" to już jest super, zabarwienie może być lekko białawe ale wiesz... Byle nie jak gęsty balsam ;-) I nie przepraszaj za opis, w sumie jak masz się dowiedzieć nie opisując tego? Lepszy opis od wstawiania zdjęć
;-)
A jak z innymi objawami? Jeśli chcesz, mogę wstawić swój referat na temat potencjalnych objawów obecności Fasolki - kiedyś już go publikowałam na staraczkach, ale to z pół roku temu było
Przetłumaczony z ang na pl, znaleziony na stronie angielskich staraczek gdzie prowadzą statystyki - mnie sie sprawdziło bardzo wiele z niego!