• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Starania były jako takie bo w weekend była owu...potem sucho w miarę a dzisiaj dużo tego śluzu...
A to tak na fasolkę śluz miałaś?

reklama
rureczka - pamiętam, a jakże :cool2: z sufitu już tynk odpada :)))
Kiedy mają Ci dać odpowiedź z przedszkola ?

Sergii !!!! Bardzo się cieszę, że wszystko się dobrze skończyło, ale manto i tak dostaniesz :wściekła/y: kto to widział tyle czasu nie pisać co się dzieje, kiedy my tu wszystkie w strachu i niepewności :zawstydzona/y:
Uważaj na siebie i dbaj o dietę, ja też przerabiałam zatwardzenia, i wiem, że to nic przyjemnego - dużo owoców Kochana, jabłka ze skórką koniecznie, mi bardzo pomagają :)))

Ostatnia edycja:
Made przepraszam... :-( :zawstydzona/y: sama uspokoiłam się dopiero wieczorem, jak Maleństwo zaczęło kopać...

Co u Was słychać?

Carolineee ja miałam w udanym cyklu trochę śluzu w okolicach tuż po owu, a później im bliżej @ zrobiło się sucho :tak: W 12dpo wyszedł mi bladzioch i już wtedy było sucho, co dla mnie było dziwne, bo zazwyczaj miałam śluz gęsty i biały, taki raczej klejący trochę, jak balsam ;-) A kiedy się udało miał rzadszą konsystencję i był raczej tylko odrobinę białawy aż zaniknął zupełnie. Ponoć zależy to od prolaktyny - jeśli organizm szykuje się do okresu, zwiększa się ilość tego hormonu w organizmie i reaguje on właśnie białym, gęstym śluzem tuż przed @. Jakoś około tygodnia po terminie miesiączki znowu zrobiło się wilgotno, ale w dalszym ciągu nie był to śluz biały i gęsty, czyli jak ja to mówię - "małpowy".

Ostatnia edycja:
Serg ja robiłam już test 2 dni temu i wyszedł blady bladzioch, ale to pewnie po zastrzyku jeszcze. Kolejny test w piątek :)

Made w piątek, ale czuję, że nie dostanę tej pracy. Dyra mnie pytała ile jestem po ślubie i jak się dowiedziała, że prawie rok, to już pytała o dziecko, a że ja na zastępstwo za babeczkę w ciąży, to nie będzie chciała kolejnej potencjalnej ciężarnej :(

Ja mam podwyższoną prolaktynę po obciążeniu...a śluz był lejący się taki długaśnyyyyyyyyy:) hehe,przepraszam za szczegóły ale nie wiem co jest...wygląda jak płodny... normalnie wylał się ''ze mnie'' jak byłam w toalecie.
Co prawda staranka były ale nie nakręcam się bo nie ma po co.

Rurka,nie świruj,brzuch zawsze boli...na @ i na fasolkę a u Was są duże szanse na dzidziusia,nie marudźkaj:) Poczytaj Sobie ostatnie zdanie pod Twoimi suwaczkami!:)
Będzie good:)

Carolineee jak dla mnie to śluz jest ok :laugh2: Ważne, że nie jest gęsty i biały! Jak jest "lejący" to już jest super, zabarwienie może być lekko białawe ale wiesz... Byle nie jak gęsty balsam ;-) I nie przepraszaj za opis, w sumie jak masz się dowiedzieć nie opisując tego? Lepszy opis od wstawiania zdjęć :-p ;-)

Rurka kochana moja, mnie też brzusio pobolewał jak na @ z tym, że duuuużo lżej :tak: A jak z innymi objawami? Jeśli chcesz, mogę wstawić swój referat na temat potencjalnych objawów obecności Fasolki - kiedyś już go publikowałam na staraczkach, ale to z pół roku temu było :sorry: Przetłumaczony z ang na pl, znaleziony na stronie angielskich staraczek gdzie prowadzą statystyki - mnie sie sprawdziło bardzo wiele z niego! :tak:

Sergii - u nas różnie, raz lepiej, raz gorzej, ale generalnie nie ma o narzekać ;) wiedziałam na co się decyduję :-))))) Jak to mówią: cierp ciało jak żeś chciało :-p
Oczywiście lania nie nie będzie, ale pokrzyczeć sobie musiałam :zawstydzona/y::-D

rureczka - zadawanie takich pytań potencjalnemu pracownikowi jest niezgodne z prawem i nie musiałaś wcale na nie odpowiadać, niestety wiem, ze takie podchody są dość powszechne i większość kandydatów starających się o posadę grzecznie udziela na nie odpowiedzi....Mnie się ta dyrektorka już nie podoba :/
A w test Kochana, to wierzę jak w swój własny - :-) takie trzy pęcholki nie mogły się zmarnować !!!

Czekam jeszcze na relacje od jos i biorę się za kolory :))) W weekend przechodzimy do salonu z farbami, a ja mam tylko pomarańcz :szok:

reklama
Serge wstawiaj:)))
Ja tam się nie nakręcam...zobaczymy...
Made ja mam tylko żółty do kuchni:) taki jasny-pastelowy:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry