• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Oto Katarzynka Ewuli:-D
Zobacz załącznik 384504

Dostałam Ewula, tylko u mnie z racji głupkowatego oprogramowania wstawienie mms trochę trwa :(

Serg jak się czujesz? dobrze, że już jesteś :)

Zizi hej!

Made wizualizujesz moje II krechy na piątek? :D

Ostatnia edycja:
Ewula, Rurka dziękuję...:zawstydzona/y:

Już dobrze się czuję, skurcze przeszły, czasem tylko zaboli jak z toalety korzystam :sorry: Ale się wczoraj strachu najadłam... :sad: W szpitalu właściwie położna zmierzyła ciśnienie, siuśki, sprawdziła palpacyjnie wysokość macicy, na szczęście wszystko ok i brzuch się przestał stawiać a macica była miękka :tak: Szukała też szpitalnym supersprzętem bicia sserduszka dziecka żeby zmierzyć i tu się dopiero strachu najadłam... :wściekła/y::szok: Przez pierwsze 3 minuty było słychać TYLKO MOJE SERCE! :szok::szok::szok: To była pierwsza rzecz, którą zrobiła kiedy położyli mnie na łóżko... Już myślałam o najgorszym :-( Ale na szczęście to tylko Maluch się jakoś nietypowo obkręcił i ciężko było go usłyszeć. Później jeszcze zadzwoniła skonsultować z lekarzem moją sytuację, przepisali mi paracetamol i kazali jechać do domu, a w razie czego konsultować najpierw telefonicznie, a dopiero później jechać do szpitala :sorry: No ale to Anglia, tu mają swój świat i swoje kredki...

Ewula Kasieńka przepiękna! :laugh2:
Rurka a u Ciebie kiedy testowanie?

hej kobietki
moje bąki właśnie drzemią-coś niespokojne dzisiaj były ale była burza to może teraz im się poprawi
Mama-pięknego masz kociaka-taki tygryskowaty;)

Lil-te bóle brzuszka-jeśli nie są mocne, albo nie przypominają skurczy to oki, ja drugą ciążę przeszłam gorzej i nie pamiętam abym czuła się w ogóle dobrze kiedyś-zapomniałambym, piękny brzusio-ja sama wyglądam nieciekawie miesiąc po porodzie, a zresztą może uda mi się zaraz dodać fotkę z chrzcin to zobaczysz sama;)

Just-nie zazdroszczę pakowania-choć sama ostatnio ciągle coś pakuje-ale głównie za małe ubranka po moich maluchach;)- i mam nadzieję że może w domku zacznie ci się wszystko powoli układać

Karola-ja sama nie mam jeszcze szkolnego dziecka ale nie zazdroszczę wydatku a masz przecież dwie kobietki do szkoły od września...
oki chwalę się rodzinką, na to panią w groszki proszę za dużo uwagi nie zwracać;)(to ja;))

Zobacz załącznik 384472

a to moje ulubione zdjęcie
Zobacz załącznik 384475

Ślicznoto Ty jedna!:))
Mamy podobne noski:)

hej ;)

byłam wczoraj na USG:-):-):-)

ktoś ciekaw?
Opowiadaj:))))

hahahah rurka ma racje;) wygląda na to że dziewczynka;)

rurka mogłabyś wstawić fotkę bo ja nie wiem jak;( wysłałabym ci na kom. tylko mi numer prześlij na prv

Gratulacje:)
made hej:-D

rurka hahahah Katarzyna powiadasz znam kilka fajnych Kasiek;-) pomyślimy:-)

Karolinka to fajna dziewczynka:))))

Made burzy u Ciebie nie było jeszcze? To uważaj zapowiadają silne wyładowania od Trójmiasta po Wrocław, tak od góry do dołu, u mnie padało od godziny bez przerwy i burza była :szok:

Paulina to włosy dziecka powodują zgagę? :confused::confused::confused::szok:

U nas lało:(

Oto Katarzynka Ewuli:-D
Zobacz załącznik 384504

Dostałam Ewula, tylko u mnie z racji głupkowatego oprogramowania wstawienie mms trochę trwa :(

Serg jak się czujesz? dobrze, że już jesteś :)

Zizi hej!

Made wizualizujesz moje II kreci na piątek? :D

Jakie śliczności:)))))
Rurka &&&&&&&& za piątek

rurka dziękuje

dla niewprawnych w oglądaniu zdjęć to są plecki mojej córeczki, która jest tak skromna ze nie chcę sie pokazać od przodu;)

Karola dzięki :))

Serg to super, że lepiej, ale z tym paracetamolem na wszystko mogli by się nie ośmieszać. Ja testuję w piątek ale to tylko formalność, bo muszę lutkę odstawić...

Leje u nas juz od 2 godzin, na szczęście moja druga połówka wraca dzisiaj szybciej. Zrobiłam rosołek, zaraz ugotuję makaronik, później herbata z malinami i ciepłe kapciuszki:)

Ewula Kochana polecam się na przyszłość :) zaraz sobie Twój nr zapiszę, i jak się nie będziesz długo na bb pojawiać, to będę molestować smsami :-D

Rurka pewnie nie wierzy w fasolinkę,co?????????
Coś u mnie nie tak...znowu pojawił się śluz płodny...nie wiem co o tym myśleć...

reklama
rurka będziemy w kontakcie jak juz zacznie sie akcja będę do was pisać;)

oliwka płodny powiadasz..... może to na fasolkę starania były?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry