Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ale się wczoraj strachu najadłam...
W szpitalu właściwie położna zmierzyła ciśnienie, siuśki, sprawdziła palpacyjnie wysokość macicy, na szczęście wszystko ok i brzuch się przestał stawiać a macica była miękka
Szukała też szpitalnym supersprzętem bicia sserduszka dziecka żeby zmierzyć i tu się dopiero strachu najadłam... 
Przez pierwsze 3 minuty było słychać TYLKO MOJE SERCE! 

To była pierwsza rzecz, którą zrobiła kiedy położyli mnie na łóżko... Już myślałam o najgorszym :-( Ale na szczęście to tylko Maluch się jakoś nietypowo obkręcił i ciężko było go usłyszeć. Później jeszcze zadzwoniła skonsultować z lekarzem moją sytuację, przepisali mi paracetamol i kazali jechać do domu, a w razie czego konsultować najpierw telefonicznie, a dopiero później jechać do szpitala
No ale to Anglia, tu mają swój świat i swoje kredki...
hej kobietki
moje bąki właśnie drzemią-coś niespokojne dzisiaj były ale była burza to może teraz im się poprawi
Mama-pięknego masz kociaka-taki tygryskowaty
Lil-te bóle brzuszka-jeśli nie są mocne, albo nie przypominają skurczy to oki, ja drugą ciążę przeszłam gorzej i nie pamiętam abym czuła się w ogóle dobrze kiedyś-zapomniałambym, piękny brzusio-ja sama wyglądam nieciekawie miesiąc po porodzie, a zresztą może uda mi się zaraz dodać fotkę z chrzcin to zobaczysz sama![]()
Just-nie zazdroszczę pakowania-choć sama ostatnio ciągle coś pakuje-ale głównie za małe ubranka po moich maluchach- i mam nadzieję że może w domku zacznie ci się wszystko powoli układać
Karola-ja sama nie mam jeszcze szkolnego dziecka ale nie zazdroszczę wydatku a masz przecież dwie kobietki do szkoły od września...
oki chwalę się rodzinką, na to panią w groszki proszę za dużo uwagi nie zwracać(to ja
)
Zobacz załącznik 384472
a to moje ulubione zdjęcie
Zobacz załącznik 384475
Opowiadajhej
byłam wczoraj na USG:-):-):-)
ktoś ciekaw?
hahahah rurka ma racjewygląda na to że dziewczynka
rurka mogłabyś wstawić fotkę bo ja nie wiem jak;( wysłałabym ci na kom. tylko mi numer prześlij na prv
made hej
rurka hahahah Katarzyna powiadasz znam kilka fajnych Kasiek;-) pomyślimy:-)
Made burzy u Ciebie nie było jeszcze? To uważaj zapowiadają silne wyładowania od Trójmiasta po Wrocław, tak od góry do dołu, u mnie padało od godziny bez przerwy i burza była
Paulina to włosy dziecka powodują zgagę?![]()
Oto Katarzynka Ewuli
Zobacz załącznik 384504
Dostałam Ewula, tylko u mnie z racji głupkowatego oprogramowania wstawienie mms trochę trwa
Serg jak się czujesz? dobrze, że już jesteś
Zizi hej!
Made wizualizujesz moje II kreci na piątek?![]()