• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc kochane
mialam do was napisac ale zapomnialam co do ktorej...
a z nowosci moja szwagierka zaszla w ciaze , pierwszy cykl staran po 15 latach i gol:crazy:.
z jednej strony bardzo sie ciesze ich szczesciem ale z drugiej cholernie mi przykro.

a tak w ogole mam lenia , nawet palcem mi sie niece ruszyc...

reklama
karola : owulka ???? :)

just : wybacz ale nie moglam sie powstrzymac i po prostu parsknelam smiechem na twoje " doopa mi zyje wlasna tozsamoscia" :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Jos owulka była (?) w weekend...

Hej wszystkim,miałam dobry humor ale już nie mam:(
Brzydko jest,szaro,pada aż założyłam kalosze.

wiolka - hm.... wiem co czujesz ... a co do zajscia, mówisz, ze za pierwszym razem ????????? Boże jak to sie dzieje ????????? Jak to sie robi ???????????

oliwka - pada ? u nas słonko świeci :) nie smutaj sie :)

Carolineee- no u mnie też pogoda nijaka..ale póki co nie pada..ale padało w nocy-wszystko mokre i dzieci siedzą w domu;/

Wiola witaj -dobrze Cię rozumiemy z sytuacją z bratową...
trzymaj sie kochana ..ja też mam dzis dzień lenia chyba..poszłam umyć zęby i jak sie nachyliłam nad zlewem to taaak mnie głowa rozbolała!!!!!
cisnienie-nic tylko spaća dzieci....mają diuracele
001.gif
019.gif
002.gif
021.gif
022.gif
015.gif
012.gif
022.gif
061.gif
056.gif
070.gif

palemko zaczeli sie starac na koniec lipca jakos 3 dni przed@ w tym miesiacu tez sie starali i sie udalo...
dziewczyna musiala czekac 15 lat az maz sie zgodzil na 2 dziecko...
a jak to sie robi? kurde nie wiem ..

mama wspolczuje bolu... ty sie masz z ta glowa no...
u nas wczoraj buzowo caly dzien , dzis tez... zimno i tylko w domu chce sie siedziec

powiem wam co mnie wczoraj sympatycznego spodkalo
bylam na badaniu sluchu( dostalam we wtorek skierowanie od laryngologa), posiedzialam w poczekali godzine, wchodze do gabinety a tam siedzi ciacho...facet kolo 30, garnitur, krawat i smieje sie do mnie od ucha do ucha
ja sie tak na niego patrze i niewytrzymalam pytam go o co chodzi
on : bardzo lubie lato
ja : smiech , w takim razie nie mam wiecej pytan( ubrana w leginsy i tunike z dekoltem)
potem kaze mi podac imnie i nazwisko na co mi odpowiada
sliczne ma pani nazwisko mozna do pani mowiec dziubeczku
potem badanie
a na koniec nie dosc ze jest pani przesympatycznba, swietnie pani wyglada to jeszcze bardzo dobrze pani slyszy
podziekowalam spalilam buraka
wychodze a on mam nadzieje ze jeszcze kiedys sie spotkamy:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
ale mi wczoraj ten facet samoocene podniusl.

just - Kochana, no przecież ja za trzy tygodnie już rodzę :-))))))) A powiem Ci, że sama jestem zaskoczona jak ten Zygmuś daleko zawędrował :))) w tak krótkim czasie :-D
To jest najgorszy okres, w szczególności dla kogoś mało cierpliwego :-p

mamitka - ale Ty masz POCIĄG :szok: hahahhaaaaa

Wiola - hej laseczko :-)

cześc babeczki :)
palemka no i bardzo dobrze - nie poddawaj sie!!! Kciuki trzymam &&&& i niechze wreszcie Wam sie uda :*
made a co tam, pozwól sobie na odrobine lenistwa :)
carolinee u mnie słonko widać, ale co z tego jak temperatura wcale nie wysoka
mama ależ fajnie czytać jak Ty taka zaangazowana w prace - to jest to co daje Ci teraz napęd widze :)
wiolka jeszcze sie wszystko ułozy zobaczysz :*
rurka &&&&
mysle o Was ciepło...

made witaj:-) wiem tylko jedno ze jak on tak do kazdej pacjentki mowi to ma bardzo duzo pacjentek, ktore udaja problemy ze sluchem:-p:zawstydzona/y:
maran dzieki... jak nocka? Maja dala pospac?

reklama
Cześć Koleżanki :))

ale miałam sen... mmm II kreseczki, więc będzie na odwrót. Niech już będzie jutro i dzwonią z tego przedszkola, bo oszaleję w domu. Musiałam się przenieść w nocy ze spaniem do drugiego pokoju, bo Ł. tak chrapał, że zasnąć nie mogłam. Dzisiaj rano wpadł do mnie obrażony, obudził mnie o 6 i sobie poszedł. Tym sposobem spałam do 9:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry