• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Zizi cześć ,współczuję szarpania sie z klientami..też miałam taka prace gdzie musiałam sie szarpać..przez to teraz nerwowa jestem.....

no i dzięki ;* ja się ciesze ,że w końcu ktos dał mi szansę ..bo mając dzieci ciężko jest coś satysfakcjonującego znaleźć ..niestety..
a ja miałam szczęście ;)
a w poniedziałek jak bede miałam mniej klientek to chcę sobie zrobić mikrodermabrazję i zobaczę na własnej skórze czy to takie super ;)))oczywiście licze ,że tak:)

jadę do piekarni po jakies drożdżóweczki bo jakos mnie ochota naszła...Made kupic Ci loda??

Cześć dziewczyny ;-)
Ha ha jak już się tak zbieracie to zabierzcie się i do mnie do Bielska ;-)

A i mam w głowie cały czas to co muszę teraz napisać więc dziewczyny sorry ,że tylko na TYM się skupię :zawstydzona/y:
palemko ja oglądałam taki program na TLC i tam taka jedna pani poddała się temu zabiegowi INSEMINACJI polega to na podaniu przez taką jakby strzykawkę która zamiast igły jest zakończona takim plastikowym szpicem długim wprost do jamy macicy wcześniej wyselekcjonowane plemniki partnera bądź dawcy.
A tu masz to dokładnie wytłumaczone ;-) Inseminacja :: MediWeb.pl
Mam nadzieję ,że choć troszkę pomogłam.

Jejciu dziewczyny jestem zniesmaczona faktem żerowania na takich ludziach z problemem by zajść w ciąże popatrzyłam na cennik i nawet sama głupia wizyta konsultacji 130zł...to najmniejsza kwota z tych wszystkich opcji... A jak popatrzyłam na koszt zapłodnienia IN VITRO to zdębiałam do końca...jeszcze z takich ludzi zdzierać kasę...no kurka jasna!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry