• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej
mama prosze cie bardzo : 24tc+5 dni

rurka : mega &&&&&& jak zawsze, napisz koniecznie!!!! nie trzymaj nas w napieciu :)

Ostatnia edycja:
reklama
Jos-
a093.gif
a093.gif
a093.gif
a093.gif
a093.gif
a093.gif
a093.gif
a093.gif
Ty bezczelnie chuda laseczko
a093.gif

gdzie ta dzidzia Ci sie tam mieści-przeciez Ty płaska jesteś...
ja taka byłam do 20 tyg ,ale potem to juz poooszło a Ty co ???:)))
slicznie kochana :)ale jedz coś :)))

Rurka- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Młoda jak tam byłaś dzis na spacerku z Małym?

Just jak pakowanie???

a moja Zuza będzie w I b :))

mamita : dziekuje
i bede jeszcze bardziej beszczelna i powiem : TOC JA JEM :) nigdy nie tzreba bylo za mna z lyzeczka biegac ;)
brzuch poszedl mi w przod ale na plusie mam jak narazie tylko 3kg wszyscy sie martwia i mnie stresuja a ja jestem ZEN
dzidzia okreslona przez usg wg pomiarow : OK. 700g = duzo jak na ten etap
z poldkiem brzuch mialam jeszcze mniejszy, ur. sie przed terminem 2 tygodnie a klocek byl na zaledwie 50cm ....3,5 kg :)
tak ze waga kobiety chyba nijak sie ma do wagi dziecka...

ja tez bylam w klasie b :)))))))))))))))))))))) jak emocje przed SZKOLA? kto bardziej zestresowany??????????????? hhy (pytanie retoryczne ;-) )

Jos kochana czytałam wieści po wizycie i wiem,że maluszek sobie zdrowo rośnie i przybrał juz do 700g -slicznie :)
fajnie kochana ,że ciąża tak Ci służy-super ;)

a co do stresu to ;)))))))))))) wiadomo,że ja :)
ale podchodzę do tego jak do przygody:))
damy radę :)

mama ; ciaza mi sluzy wagowo i brzuchowo...ale energia, samopoczuciem... z niejedna babka co przytyla w ciazy 25kg bym sie zamienila... no ale to juz inny temat, nie wierze ze to sie zmieni i nie smece...

a stres... ja mam stres bo poldus do przedszkola, ale tu jest inaczej niz w PL, to jest uznane juz za szkole! dyscyplina, okreslone godziny pseudo pi****y program do zrealizowania... jakas paranoja... bardzo sie o niego boje, ale wierze ze damy rade :)
powodzenia! kiedy zaczynacie? 2.09? my w poniedzialek 5.09 o 10:00 :)

Jos dzieki-Wam również powodzenia ;))
a Poldus da rade zdolniacha z Niego;)) pamiętasz rysunek??? da radę ;**

a my zaczynamy w czwartek 01.09. o 11.00 :))
na galowo:)
a Domi na 8.00 ale w przedszkolu nie ma rozpoczęcia roku..

wpadłam jeszcze na chwile poczytać i napisać rurce, że trzymam kciuki za jutrzejszy dzień... za teścior i za prace &&&&
wszystkie babeczki pozdrawiam :*

Mamita tak tak spacerek zaliczony ;-):-).. JUtro ma byc 35 stopni .. Jak ja to przeżyje;-)

he zakupiłam dzisiaj przybory do szkoły :-D więcej mam zakreślaczy niż długopisów :-D

uciekam spać ;-):-) ;***
dobranoc;*
i do jutra !.;-) jak sie nie rozpłyne z powodu ciepła ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry