• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam się i ja ;)

dzieci śniadanie,ja kawa i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciskam dla Rurki !!!

wczoraj mąż zasiadł do kompa jak poszłam pod prysznic i juz nie chciałam czekać aż skończy cos tam do pracy i poszłam spać.

zaraz jedziemy po spozywkę i do szkoły Zuzy,żeby pooglądała,zobaczyła klasę...
miłego dnia babki:)

reklama
Dzięki babeczki za kciuki, oczywiście niezmiennie od kilku ostatnich miesięcy test negatywny. Czekam jeszcze na telefon z pracy. Jeżeli mnie zatrudnią to starania zostają odłożone do czerwca. Ale nie ma się co łudzić- to będzie fatalny dzień:eek:

Rurka #$%^&*()(*&^%$#@#$%^&*(*&^%$#$%^&*()(*&^%$#@$%^&*()!!!!!! no !!
myslałam,że choć Tobie się uda!! fak!

no to teraz &&& za pracę w przedszkolu!
bardzo mocno przytulam bo wiem,że Ci źle teraz...tak jak mi było w niedziele...I krecha to parszywy widok.............

Kocurku witaj Kochana:))))
Jos chudzielcu...kurde...chyba mam większy brzuch....
Mama cześć z rana
Rurka,głowa do góry:)
Ku...r...a... brzuch mnie zaczyna na @ boleć i to całkiem ostro...i jajniki

Carolineee cześć porannie...kurka może u Ciebie faktycznie się dzidzia zagnieżdża...
niech któraś zajdzie bo kurka daaaaaaaaaaaaaaaaaaaawno żadnej fasoli nie było!!! potrzeba dobrych wieści na wątku!!!

Rurka wiem kochana...wiem-tulę i podaję czekoladę Linda:sorry:

Młoda u Was słonko a u mnie pochmurnie:confused2:

Pysia,Wiola cześć babeczki..

ja już uszykowana jestem i zmykam za zakupy i do szkoły...

czesc i czołem kluski z rosołem :-D;-):-)

tasiemiec nakarmiony, teraz się kawuję :) komu komu ? bo idę do domu ?

a zatem:

mama - popieram ! Niech wreszcie ktos zajdzie w ciążę do diaska !!!!!!!!!

rurka !!! cholera no !!!!!!!!!! Ale wiesz w koncu się uda , jesli mi się udało, to kazdej się uda !!!

olivka - mam nadzieje, że nie na @ te boleści !!!

jos - jak miło popatrzec na takiego chudzielca jak ja :-) cód miód !!! Jestem zachwycona !!!

mloda - nie denerwuj się ;-) zlość piękności szkodzi :) hehe

rureczko tak mi strasznie przykro. tulam cie... powyzywaj sobie to pomaga....
witam reszte pan

aha jos jak smiesz pokazywan nam tu swoja chudosc co?:-):-)mam wiekszy brzuch od ciebie

reklama
własnie bym 5 ty miesiąc zaczynała :( ludu czy ja przestane o tym wogóle myśleć ... codziennie to samo :(

Nie no od dzis zaczeliśmy starania, mam zamiar bzzzzzyyyykać się w tym cyklu do upadłego :-Dhahhahahhahaha ale jestem zryta ;)

I módlcie się, żeby wyszło, bo jak nie, to za 3-4 tygodnie bede Wam jęczęć i ryczeć , a Wy będziecie musiały mnie pocieszać :tak:

witam Wiolkę :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry