• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
palmko chyba myslec bedziesz caly czas i niestety nie da sie wymazac takiego uczucia pustki z serca... z czasem moze przestanie jedynie bolec tak bardzo...
zycze ci aby jak najszybciej pojawila sie u ciebie fasolka i zeby w twoim serduszku zagoscilo troche radosci
a co do bzykania to bzykajcie sie jak kruliczki:-)ile wlezie... my tak teraz robimy i przynajmniej jest zabawnie i przyjemnie

reklama
Mama,Palemka na @ za wcześnie te bóle...jajniki mi dokuczają,całkiem mocno...może to jakieś podziębienie?Bo ostatnio w nocy wstawałam na siku a normalnie nie a siły żebym w nocy się podniosła...

Hej kochane! U mnie zapowiada się intensywny weekend bardzo i brak mi czasu na BB, wczoraj w ogóle kompa nie odpalałam i tylko bardzo pobieżnie przeczytałam dwie ostatnie stronki.

Rureczko :(((((((((( Ściskam i trzymam kciuki za pracę - a starań nie odkładaj, niech się dzieje co ma się dziać! Czasem łatwiej zajść w ciążę jeśli pod względem kariery akurat nam nie pasuje.

Jos nie do wiary jaka szczuplutka jesteś! Ja w tym tygodniu miałam już taki baniak, że szok....A z brakiem energii i samopoczuciem to rozumiem dobrze....Jeszcze troszkę!

Mama trzymam kciuki za ZUZĘ! Ja też przeżywam, bo Maciuś do przedszkola idzie, ale na pewno wszystko będzie dobrze!

Kocurku witaj kochana :)))))))) Już masz 35 tydzień! Zazdroszczę!!!!!!!!! Moja koleżanka urodziła niedawno śliczną i zdrową córcię w tym tygodniu :-)

Wioluś witaj kochana!!!!!!!

Palemko bzykaj się ile wlezie! I kciuki już zaciskam!

Wioluś za Ciebie też!

Zresztą za wszystkie zaciskam i czekam na nowe fasolki!!!!!!!!

Oliwka oby to na fasolkę właśnie!!!!!!!

Wioluś no niech już będzie trochę tego upału hehe :-D Jakoś przetrwam - choć jak mówiłam ciężki weekend u mnie, bo mam dość dużo gości - na całe 3 dni, więc od wczoraj zakupy, sprzątanie, gotowanie - dla mnie to masakra jakaś. No i się bardzo wczoraj na jedną rzecz wkurzyłam, całą noc spać nie mogłam i wczoraj przez to pół dnia przeryczałam - ale już nie ma o czym pisać. Jest jak jest....Grunt to zachować zimną krew!

Palemko miłego dnia!

Witajcie bzyczki ;)))))))))))))))))))))))

rureczka ..... kurna chata no..... ale nie zakopuj się dziś pod kołdrą w taki upał ;) :* Za pracę w takim razie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Wróciłam z przychodni i od dermatologa Kamila i małe zakupki po drodze i powiem Wam, że już jest 30 we Wro :szok:

Z tego wszystkiego i aby uczcić swój powrót na bb idę zrobić de Lur 2w1 :)))) ..acha.. przepraszam, że mnie wczoraj znienacka wcięło, ale fal zabrakło :sorry:

bidulko ... masz oficjany zakaz denerwowania sie... nie pozwalam...
a co do tego zmeczenia , tym sprzatanie, gotowaniem i goscmi to narazie tego nie rozumiem bo ja przez cala ciaze bylam wulkanem energii... spacery po 3 km dziennie, jazda na kladach, wycieczki, basen i prawie zero dolegliwosci ciazowych...
mam nadzieje ze jak w koncu kiedys uda mi sie zajsc to ze bede czula sie tez tak swietnie....

witaj Koteczku:-)

reklama
rurka tule kochanie trzymam kciuki za prace

kocurek hej fajnie ze juz jesteś;) słyszałaś ze ja tez mam pod serduszkiem dziewuszkę;) wszytkim sie chwale;)

jos ale ty chuda jestes ja mam większego brzuchola cała jestem większa

jutro jedziemy na tydzień na urlop nad morze;) szykuje sie pomału. na 12.00 ide do fryzjera bede jak nowa;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry