• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Boogie coś cicho siedzi:(
Kurka,boli brzuch,normalnie jak dzień przed @:((((
Sprawdziłam cykle...ostatnio 34,32,35,31...ehhh

Byłam dzisiaj z Niną na bilansie 4-ro latka,ma 103cm i 15kg i wadę postawy...właśnie umówiłam ją do ortopedy do Gdańska bo u nas dzieciowego nie ma na stanie:(
A jak dostanę @ to małż od razu się w Invikcie przebada bo doktor kazał.

Wioluś wulkan energii to mało powiedziane!!!!!!!!!! Ja to nawet i bez ciąży tak nie mam - ale między nami to chyba ze 20 lat różnicy, więc co się dziwić, mi już stare kości strzykają i muszę je pod kołderką wygrzewać....No może nie dziś i nie jutro - jutro ma być 35 stopni w cieniu u nas!!!!!!!!!!!!

Kocurku rozkręcasz rozmowę jak zwykle :))) A tu wiele kobitek w wannie z zimną wodą dziś siedzi - stąd ich brak na BB....

Oliwka to ja jeszcze mocniej kciuki zaciskam!!!!!!! &&&&&&&&&&&

ojjj caroline Ty się masz ze swoimi jajnikami :dry: no to jedź jedź.. trzeba to obadać....

lili ja rozkręcam??? Coś Ty - ja nie dość, że mamałyga to jeszcze okropnie mało komunikatywna, a w ciąży wręcz wycofana hahahha :-D Nie to, co na ten przykład koleżanka made tryskająca błyskotliwym humorem non stop :-D Gdzie ona BTW....

rureczka........ :(

Rureczko to nawet bladzioszka nie było??? Ale @ też wciąż nie ma???

Oliwko a masz możliwość dziś do lekarza skoczyć?

Kocurku po prostu wszyscy tu za Tobą bardzo tęsknili :-) Twoja obecność na forum jest bardzo pozytywna i zauważalna ;-)

reklama
Kocurku przejdzie mi :)

Dzwonię do tego przedszkola i dzwonię, bo o 12 muszę wyjść na to spotkanie w sprawie pracy i nikt nie odbiera, a przecież jak tam będę to nie będę mogła odebrać telefonu :wściekła/y: ni szyć ni pruć :|

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry