• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moje ginka nie ma...ale jakiś inny jest dostępny z NFZ-u...
Kurde,boję się,że pęcherzyki nie pękły i dlatego boli.

reklama
Hej,
jest mi smutno, choć powinnam się cieszyć:-(
Moja młodsza siostra (19lat) jest w ciąży.....
Czy komentarz tu potrzebny??????
No nie potrzebny...
I pewnie nie planowała tej ciąży?

Carolinee a Ty coś bierzesz na wysoką prolaktynę..? Bo czytałam, że u Ciebie też dość duża..
Nie,jeszcze nie...czekamy na @ i mąż ma się zbadać po raz drugi...wyniki do ginka i wtedy podejmie decyzję co dalej.

Nie wiem czym sobie zasłużyłam "tam na górze":-(
Cały czas pod górkę....

Nie mam pojęcia jak ona i jej chłopak sobie poradzą?? Finansowo nie jest dobrze. Ona dopiero szkołę skończyła a on gdzieś w Warszawie pracuje. Normalnie ja czuję się odpowiedzialna za nią i jej dziecko. Moja jedyna siostra. Brata już nie ma...

o 12 zadzwonię tam gdzie chodzę prywatnie,powinien być drugi lekarz...niech mi zrobią usg bo podejrzewam te niepęknięte pęcherzyki .

jestem po zakupach ..bylismy też w szkole..Zuza zachwycona(oby Jej tak zostało) zobaczyła swoją klasę ,wybrała sobie miejsce,otwierała i zamykała szafkę :))
przywitała się z pania woźną...obejrzała toalety,salę komputerową i gimnastyczną -jest dobrze:)))

Zizi-....(
cóż tu więcej pisać....

Lil powitać ;)i &&&& za Maćka:)
Domi bedzie w grupie Gumisiów;))więc jest dumny ,że "awansował" bo jako 3latek był w Elfach:)

Kocurek witaj ;))
a Just sie pakuje do przeprowadzki..

Maran jak dziś nocka i ząbki Mai???

Palemka- miłego dnia,owocnego działania i zdrówka dla taty...

Carolineee- no to niech ortopeda zadziała,żeby się u Ninki postawa poprawiła..ja kurka jeszcze nie byłam-fak!! nie ma kiedy-może zaraz zadzwonie i bedzie dziś termin...

witam wszystkie niewymienione bo już zapomniałam ...

wstawiłam rosół..nic mi się nie chce...u nas znowu upał......

reklama
Nie dostałam pracy, bo mam męża i będę chciała mieć dzieci zaraz a im to nie po drodze. Znikam na jakiś czas, musze sobie swoje marne życie jakoś poukładać do kupy.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry