• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maran tak póki co Zuza zachwycona szkołą...
jak będzie dalej wyjdzie w praniu..
spokojnych nocek życzę..
ukochaj modelkę :)

Jos..no 2 września to już zaczną szkołę pełną gębą-będzie plecak i ksiązki:))

Rurka...........ale dzwonili z tego przedszkola ??czy w tej drugiej pracy byłas i powiedzieli,że nie??

pranie wyschło mi na wiór.....taki gorącz w nas..

Kocurek -no taki to szybkobiegacz z Bono:))))

za godzine jak Tom wróci i zje to jedziemy nad jezioro z ekipą sąsiadów:))
a na osiedlu u mnie(kilka domów dalej ) radość wielka bo po 4 czy 5 latach walki w ośrodkach adopcyjnych sąsiedzi doczekali się synka-Jędrzej ma 3 m-ce i własnie zawitał do ich rodziny...

reklama
mama : ciesze sie ze sasiadom udalo sie z adopcja!!! wiem jaka w polsce to jest bitwa dlugodystansowa.... przyjaciolka mamy z dziecinstwa ( kilknascie lat temu juz!) walczyla bardzo bardzo dlugo ale tez sie oplacilo :)
milego wypadu z sasiadami :)

mnie znow naszlo na ksiazkowy tym razem napad, same dziela pedagogiczno-edukacyjne, o przedszkolu, rozowoju, nauce, plus masa kajecikow dla przedszkolaka poldusia :)

jesteśmy:)
dzieci się wykapały,Tom popływał,my z sąsiadka pogadałyśmy o babskich sprawach...dzieci sie wyszalały...pogoda piekna.

teraz czas na kolację..

Jos- dzięki..było milusio:)
Pysia- dzięx..mam nadzieje,ze Zuzi zapał zostanie;)

Just jak pakowanie??

Made ??????????????????????????????????????????

Wiola????????????????????????????????

Ewula-imię dla Małej wybrane?

miłego wieczorki babolki:)

jestem :-D
boze jak ciepło... :-(
topie się !! ;-)

Jos chudzinko Ty ;* śliczny brzuszek;-)
Zizi słonce przykro mi :-( tule;***
Rureczko :-(:-( strasznie mi przykro :-( . Kochana jeśli potrzebujesz odetchnąc i poukładac wszystko to wzupełności Cie rozumie;** ale nie zostawiaj nas na długo !!!!!! ;**
Mamita super ze sąsiadom się udało !!;*

No to jak sie topic to topic na całego ide zaraz na solarium ;-)

rureczko skarbie tule cię mocno i rozumiem ja tez staram sie o nową pracę juz 2 lata i cały czas jest cos nie tak;( tule mocno i wracaj do nas szybko

mama imię chyba wybrane;) Będzie JOANNA:)

Ewula śliczne imię:)
Rurka,przykro mi jak cholerka...
Nie poszłam do ginka,dostali dzisiaj nowy sprzęt i przez to mieli opóźnienie,przyjmie mnie jutro o 12.40,jajniki bolą,zwłaszcza jeden mi dokucza,chwilami aż mnie zgina wpół.Martwi mnie to:((((
Teraz leżę sobie,wcześniej byłam na mojej ''budowie''....powoli zaczyna to wyglądać.

Dziewczyny co Wy na to??? :

-kłucie jajnika poza terminem owulacji ma związek z tym, że gdy dochodzi do zapłodnienia komórki ciałko żółte w janiku podejmuje swoją funkcję i zaczyna produkować hormony podtrzymujące wczesną ciążę...bo dopóki nie ma łożyska to właśnie ono jest za to odpowiedzialne...

-u mnie pojawiło się w obu ciążach około 3 dnia po owulacji i było obecne przez kilka dni...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry