• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jestem...
Jezu co za nocka , do 24tej krzyki . Później nie słyszałam bo zasnęłam . Jak nigdy młody obudził się o 2giej , akurat tata wrócił z pracy . Boże jakieś jęki było słychać . A co na dodatek na sam koniec wszystkich atrakcji słyszałam donośny głos sąsiada i kurde no piszczące myszy :-D ;-) czy też szczuny :no: . No osiedle cud , miód i malinki ;-) . Co za ludzie i zwierzęta. ;-):-). Spać nie dadzą...

A teraz najgorsze: .:-(
Jak młody sobie pojadł o tej 2giej nie umiał zasnąć , pewnie z powodu tej duchoty i gorąca :-).
Mój pies wariował. Siedział koło małego łóżeczka i piszczał i wył. Se myślę no kurka co jest grane co on wyprawia ...
A tu nagle słysze z łóżeczka takie " jękanie " patrze w stronę małego a on mi sie dusi !!!!!!!! . Kuźwa szybko go wzięłam na ręce w pionie poklepywałam po pleckach później przechyliłam go do poziomu i tez poklepywałam aż w końcu sie uspokoiło. Nie opiszę dokładnie bo dalej mi się ręce trzęsą :-(:-(...

Teraz młody leży i se rozmawia z misiem

Witam się porannie :)

U nas znowu upał :-) idziemy dziś na parapetówe do znajomych, kupiłam posciel i ręczniki i muszę zmykać do sklepu po jakieś ładne opakowanko ... uwielbiam pakować preznety:)...

życzę Wam miłego łikendu :)

Just...wygadaj się,nie duś w Sobie.
Młodamamusia...ależ miałaś przeżycie...współczuję...
Jos,raczej się nie przeziębiłam/przewiałam...nie przypominam sobie ale wszystko możliwe bo ja sypiam nago przeważnie...mogło zawiać w nocy z balkonu.
Palemko hej:)
My dzisiaj jedziemy na 18-stkę dziewczyny z rodziny męża...
Wcześniej do lekarza i na basen.
Jajnik dalej czuję ale jakby mniej...

witam sobotnio;)

Carolineeee &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!
daj znac po ginku-jesli to ciąza to bedzie ciałko zółte i grube endometrium,powiększona macica i może przy badaniu zauważyć zasinienie pochwy-więc &&&&!! za te objawy:)

Jos napijesz się piwka za jakis czas;)

MŁODA- no żesz...ale nocka..

Just każda ma czas doliny i potrzebuje sie wyżalić.....jesli tylko czujesz potrzebę to pisz..wysłuchamy ,przytulimy,podamy chusteczkę..

Palemka- przyjemności dzis ;)
ściskam:)

ja jadę z pomocą psychiczną do kumpeli......ciężka sytuacja u nich..
miłego dnia kochane-nie dajcie się!!

Mama oni mają świetny sprzęt a wczoraj dostali jeden z najnowocześniejszych :))) To mnie pociesza,cokolwiek to nie będzie to liczę,że poznam przyczynę...a najbardziej liczę na Alicję albo małego Tomusia...ehhh,znalazłam ukochany wózek w rewelacyjnej cenie...:cool2:
Idę ogolić nogi bo potem basen nas czeka...pierwszy raz wbiję się w strój...brrrr :(
Mama,powodzenia:)

Carolineee dzieki..
no to &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Tomusia-Tomki to super chłopaki-wiem bo mam męża Toma-złoto chłopak ;) zwłaszcza przy moim charakterze....

lecę...

Ja też wiem,mój brat jest Tomek:)))
Teraz pełen relaks w wannie pełnej piany i płyny czekolada-mięta:)
Trzymam kciuki sama za siebie...chyba się nakręciłam :(

reklama
witam i ja
u nas nocka tez bez rewelacji, Maja była nispokojna pewnie od zebów i szczepien wiec musiałam jej podać nurofen i później jeszcze czopek i dziś ze mną spała...

carolinee &&&& :*
młodamamusia no to nocka nie ciekawa...
mama dobra duszo Ty idź wiec i wspieraj znajomych :* dobre słowo to czasem wiecej warte niż pieniądze...

Ala znowu mi mówi, że głodna a Maje już słysze z drugiego pokoju wiec ide inetrweniować...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry