• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jedno z 2...zapłodnienie albo nie pęknięte pęcherzyki...zobaczymy jutro po USG...obstawiam to drugie...i tak ciąży nie wykryje jutro bo to byłby dopiero 3tydzień więc za wcześnie.

reklama
No dobra trochę ochłonęłam...nie zmienię już tego, mogę tylko się cieszyć.

Ewula, śliczne imię :tak:(na bierzmowaniu dostałam imię Joanna);-)
A np. Natalia?? Bardzo mi się podoba:sorry:

Zizi,ładne:)
Nam się Alicja podoba:)
Kurde...jakbym chciała żeby to się Alicja zagnieżdżała u mnie....:))))
Marzenia ściętej głowy...
Lecę spać,do jutra,napiszę po wizycie u ginka,jak nie tu to sms-em do którejś z Pań:)
Dobranoc

zizi : imie natalia ladne - moje ;))))) hihihihihihi

oliwka : ty piszesz ze nie lubisz i nie chcesz sie nakrecac no wiec nie chcialam cie nakrecac ale jak na moje to kliucie jajnika to moze bcy to :) ja tak mialam
a juz najbardziej podejrzanie zabrzmialo to nocne siusianie :)
jedyne "zle" podejzrenie to takie ze jesli gdzies namarzlas : to u kobiety namarzniety pecherz i jajniki bardzo bola, mnie kiedys przez jajniki namarzniete ( nocna podroz zima z popsutym ogrzewaniem) brat musial niesc bo wstac nie moglam zeby jechac na pogotowie... a jak czlowiek namarznie to i wiadomo - sika czesciej

dlatego zastanow sie czy gdzies nie namarzlas, ale tak porzadnie ostatnio :)
a najlepiej odliczaj dni do tescika :)

ewula : joanna ladne imie :))))) jak nasz asionek :)

dolina, totalna dolina... nie smędzę, bo nie lubię smędzić, ale brak sił do pakowania, a głowę, to chyba muszę oddać na jakieś generalne wietrzenie, tudzież terapię wstrząsową, może mi te "głupości" z głowy wywieją :zawstydzona/y: już sama nie wiem czego mi brakuje i o co mi chodzi :no:

w zeszłym roku o tej porze... ech :-( było "summer love", a teraz??? sorry, już nie wałkuję tego tematu, mam boskie dziecko i to powinno mi wystarczyć :zawstydzona/y:

Ale trafiłam Jos:-)
Mojej koleżance urodziła się dziewczynka i dali jej na imię Natalia, jak na Malutką patrzę to tak do niej to pasuje:tak:, a i moja chrześnica też Natalia:laugh2:

No właśnie Just, myśleć nikt ci nie zabroni, ale wygadać się trzeba, ja dzisiaj sobie nawet popłakałam i trochę mi lżej. A poza tym zobacz kto Ci został po tamtym "summer love":happy:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry