• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej sobotnie

mlodamamusia : to mialas stres bidulko....

mama : powodzenia u znajomych dobra duszo :)

just : jak humor ?????????????

oliwka : kciukasy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maran : u mnie tez kiepska nocka, wstawanie na siku
teraz polek spi a ja ide sie polozyc bo brzuch pobolewa... nic mi sie nie chce, zmul... wygladam jak zombie...........................................

reklama
Maran,Jos dzięki ;))
misja wykonana..mam nadzieje,że im pomogłam...

mam info od CAROLINEEE...niestety niedobre..:(
była u gina- torbiel 4,5 cm i cykle bezowulacyjne....:((
dostała dużo leków i bromergon na prl..ma brac przez 6 m-cy.
zero szans na dziecko teraz a w przyszłości bedzie ciężko bo jest wiele nieprawidłowości..

;((((((((((((((((((((((((((((((

my bylismy nad jeziorem i własnie wrócilismy..

carolineee kurcze no co za los... no nie ma wyboru, trzeba sie podleczyć i wówczas zacząc z nowa wiarą... niestety pewnych rzeczy nie da rady przyspieszyć... musisz być cierpliwa i dzielna a na pewno lekarz zaradzi i poprowadzi Was ku dzieciątku. Nie trać nadziei, jeszcze wszystko sie ułoży... Tule Cie sercem bo na pewno starsznie Ci teraz ciężko...

Cześć dziewczyny...
U nas też okropny gorąc, można się usmażyć...
Carolineee no to nie jest dobrze.. a taką miałam nadzieję, że jednak... Przykro mi... :-(
Młodamamusia nie zazdroszczę takiej nocy, u nas się też nie daje spać, jak ktoś z sąsiadów robi imprezę.. ale... Najważniejsze, że Rafałkowi nic się nie stało..:happy:

Hello!nie udzielałam sie ostatnio na forum (mój stary NICK - Mikusia) ale dzisiaj muszę się udzielić :) Karolinko - musisz być dobrej mysli - ja zaszłam w ciaze majac torbiel na lewym jajniku w wielkosci ponad 5 cm- Pani gin uznała to za cud- teraz ten cud chodzi, psoci i gada jak najęty. Trzymam za Ciebie kciuki i za wszystkie mamuski :) Pozdrawiam raZ jeszcze. Karolinko bedzie dobrze!!!!

Hej dziewczyny,jestem,dopiero dotarłam do domu...byliśmy na urodzinach rodzinnych...
Jakoś doszłam do siebie,wzięłam właśnie Bromergon na noc...czy to naprawdę ma takie skutki uboczne jak straszą?
Nie martwię się tą torbielą bo pęknie w końcu i zniknie ale chodzi o to,że ja tak mam co miesiąc...stąd te bóle i spuchnięty brzuch...
Narazie mam brać leki i chodzić na usg kilka razy w cyklu.Mam też inne leki...Orgametril itp no i przeciwbólowe.

No i mam Hiperprolaktynemię...prolaktyna ponad 10razy wyższa niż w normie:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A jaką dawkę Bromergonu bierzesz Carolineee? Ja mam na razie pół tabletki w południe i połówkę na noc, ale niestety działania uboczne są - mdli mnie po nich i kręci mi się w głowie czasami.. śpiąca po nich jestem...

Pół tabletki na noc przez 4 dni a potem 4 miesiące po 1 tabletce na noc i potem 2 miesiące pół tabletki

reklama
Każdy organizm reaguje inaczej, może będziesz miała szczęście i nie będziesz miała niepożądanych objawów po bromergonie..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry