• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć dziewczyny...ledwo żyję,boli mnie głowa straszliwie i zaczyna mnie mdlić.Nie wiem czy to od leków czy coś mnie łapie bo dodatkowo gardło mnie drapie...Mamy jechać na basen dzisiaj ale nie wiem czy dam radę...
Mama,ja też mam szafę z Ikea,tą wielką PAX,ale ciemną:)
Młodamamusia co się stało z K?

reklama
Carolinee a jak sie szafa sprawuje?? pojemna jest?? Tom myślał,żeby tył wziąć w brązie a fronty białe ,ale nie wiem jak to bedzie na żywo wygladało-narazie dopasowywał na stronie Ikea...
a samopoczucie nie zazdroszczę;/
myslę ,że to po Bromku bo często słyszę ,że babeczki się po nim fatalnie czują...jest zamiennik Norprolak ale kurka ponad 100zł kosztuje-trochę mniej skutków ma-jedna nasza forumowiczka z która jestem w kontakcie tel.mówi ,że zamieniła i sobie chwali...

Ja zobaczę za kilka dni,jak nie przejdzie to zamienię.
Szafa super pojemna,zwłaszcza te kosze,polecam je bardziej niż plastikowe szuflady.
Jedyny problem to szklane drzwi...miałam jedne na cztery i potukłam.No i koniecznie przyjrzyjcie się szafie...nie przepuśćcie żadnego zahaczenia bo powiększy się.
Ja mam w kolorze wenge i szafę i 3 drzwi.

drzwi-birkeland.jpg
my chcemy szefę z 3 części i taki front :-)

Karolinko bądz dobrej myśli. Moja ciotka (rok młodsza ode mnie) też ma torbiel i od ponad roku się leczy i teraz bierze się ostro za staranka. A no i ma brać chyba też ten lek co pisałyście.

hej

karola : &&&&&&&&&&&&& !!! nie poddawajcie sie! pozniej bedziesz zalowac, ze nie probowalas do konca!

mama : super ze domek sie sprawdzil :) a biala szafa - good :)))) na pewno optycznie powiekszy korytarz

u mnie weny brak, zle spalam, cholera ile razy mozna chodzic do kibelka w nocy i nad ranem??????
mam dosc...

witam sie po dlugiej przerwie :)
mama pojechala wczoraj ... przez te 2 tyg. co byla upaly i skwar byl taki , ze i ona miala dosc :/ ciagle mokre , spocone i bez energii lazilysmy jak cienie :) ale ogolnie wakacje udane bardzo :) zrobilam juz kacik malego , dzisiaj zaczelam prac i prasowac nawet
morze jest cudownie cieple !! normanie prysznic biore zimniejszy niz temp. wody :) takze non toper siedzialam i plywalam sobie

w piatek mialam USG te po 30tc :)
maly zostal synkiem :)
ma ok 2000g i 41 cm
wszystko w jak najlepszym porzadku :) wszystkie przeplywy , praca lozyska , serduszko budowa narzadow ( nawet tyleczek mu sprawdzal technik ) jest ok !! ulga ogromna :)
dr przepowiada , ze maly nie bedzie za wielki , ok 3000g do 3200g i z 50cm , takze mi pasi :) glowki duzej nie bedzie mial wiec mowil , ze dla mnie tez lepiej bedzie urodzic
mam dalej lazic ile wlezie , plywac itd. , dzieki temu wedlug nich latwiej urodze :) na co mam duza nadzieje !!
raczej do 20.10. nie dotrwam i ja tez mam przeczucie , ze urodze wczesniej :)
foty mam , ale nie 3d , bo maly buziaka wcisnal we mnie i malo co widac bylo , za to widzielismy jak ssie kciuka i jezorkiem mieli :) super widok !!
ulozony juz idealnie do porodu i raczej tak juz zostanie :)
takze same dobre wiesci na szczescie :)

za to 1.09. ide na wizyte do swojego gina prowadzacego , dawno nie bylam , bo pojechal na wakacje :)

nadrabialam was od wczoraj :)

Rureczka przykro mi bardzo :( kurcze no co za mendy za przeproszeniem :( jak tak mozna kuzwa przeciez normalne , ze kazda kobieta moze w ciaze zajsc niezaleznie od wieku wiec taka dyskryminacja , pytania o staz malozenski itd. to przegiecie na calej lini :/ wrrr
tule cie mocno i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
w koncu bedzie dobrze !!!

Oliwka fajnie , ze wrocilas :))) wsplczuje problemow :( ale podleczysz sie i w koncu fasolka sie pojawi :)

Kocurek dobrze , ze z toba i mala jest oki :) uwazaj na siebie i nie przepracowuj sie za bardzo przy przeprowadzce !!

Mama fajnie , ze coreczka zadowolona ze szkoly :) polot sliczny !!

mama imię chyba wybrane;) Będzie JOANNA:)

sliczne imie ;)))

dolina, totalna dolina... nie smędzę, bo nie lubię smędzić, ale brak sił do pakowania, a głowę, to chyba muszę oddać na jakieś generalne wietrzenie, tudzież terapię wstrząsową, może mi te "głupości" z głowy wywieją :zawstydzona/y: już sama nie wiem czego mi brakuje i o co mi chodzi :no:

w zeszłym roku o tej porze... ech :-( było "summer love", a teraz??? sorry, już nie wałkuję tego tematu, mam boskie dziecko i to powinno mi wystarczyć :zawstydzona/y:

normalne , ze masz przepyslenie , gonitwe mysli ... zal sie ile wlezie w koncu po to tutaj jestesmy !! :)

j
A teraz najgorsze: .:-(
Jak młody sobie pojadł o tej 2giej nie umiał zasnąć , pewnie z powodu tej duchoty i gorąca :-).
Mój pies wariował. Siedział koło małego łóżeczka i piszczał i wył. Se myślę no kurka co jest grane co on wyprawia ...
A tu nagle słysze z łóżeczka takie " jękanie " patrze w stronę małego a on mi sie dusi !!!!!!!! . Kuźwa szybko go wzięłam na ręce w pionie poklepywałam po pleckach później przechyliłam go do poziomu i tez poklepywałam aż w końcu sie uspokoiło. Nie opiszę dokładnie bo dalej mi się ręce trzęsą :-(:-(...

Teraz młody leży i se rozmawia z misiem

dobrze , ze sie przebudzilas !! kurcze , ale stres :/ tego sie wlasnie najbardziej boje ...
oby to byl pierwszy i ostatni raz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witam się porannie :)

U nas znowu upał :-) idziemy dziś na parapetówe do znajomych, kupiłam posciel i ręczniki i muszę zmykać do sklepu po jakieś ładne opakowanko ... uwielbiam pakować preznety:)...

życzę Wam miłego łikendu :)

udanej imprezki :))

hej

u mnie weny brak, zle spalam, cholera ile razy mozna chodzic do kibelka w nocy i nad ranem??????
mam dosc...

uwierz mi , ze duzo :-D:szok: ja to latam tyle razy teraz , ze nawet juz nie zlicze
do tego maly naciska na pecherz nawet jak laze ( wtedy wogole ma jaies akcje na ruszanie i wariowanie w brzuchu ) i mam wrazenie , ze sie zsikam na srodku ulicy , albo nie dojde :/
teraz bedzie juz tylko gorzej hehe
ale juz malo zostalo poecieszam sie :)
brzuszek super , malutki ciekawe jak mmel sie miesci ;) ja to slon juz przy tobie hehe

buziaki dla calej reszty klanu !! :)

Cześć kobiety;-)
Mama tak, ja też mam zbyt wysoką prolaktynę, biorę bromergon od około miesiąca. Jutro się wybieram na badanie poziomu prl i głupia się łudzę, że już mi się obniżyła..
Carolinee ja ze swoich obserwacji odnoszę wrażenie, że po pewnym czasie te niepożądane objawy odrobinkę słabną...

ajas -no to &&&&&&&&&&& za badanie i spadającą prl..

Asionek powitac i dzięki;)))
no i oby Mały miał takie wymiary jak oszacowała pani dr:)
fajnie,że już jesteś;)

Jos -też mi się tak wydaje ,że powiększy korytarz jasny wystrój..teraz mam brąz i za ciemno mi...

Agapa imię dla synka wybrane??

smacznego obiadku wszystkim...

reklama
Mama hej :)
tez sie ciesze , ze juz jestem :)
no mam nadzieje , ze technik wie co mowi hehe
zreszta jakby nie bylo i tak urodzic trzeba bedzie :)

ja ide wlasnie na obiad
jakas leniwa jestem caly dizen :/

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry