witam sie po dlugiej przerwie

mama pojechala wczoraj ... przez te 2 tyg. co byla upaly i skwar byl taki , ze i ona miala dosc :/ ciagle mokre , spocone i bez energii lazilysmy jak cienie

ale ogolnie wakacje udane bardzo

zrobilam juz kacik malego , dzisiaj zaczelam prac i prasowac nawet
morze jest cudownie cieple !! normanie prysznic biore zimniejszy niz temp. wody

takze non toper siedzialam i plywalam sobie
w piatek mialam USG te po 30tc

maly zostal synkiem

ma ok 2000g i 41 cm
wszystko w jak najlepszym porzadku

wszystkie przeplywy , praca lozyska , serduszko budowa narzadow ( nawet tyleczek mu sprawdzal technik ) jest ok !! ulga ogromna

dr przepowiada , ze maly nie bedzie za wielki , ok 3000g do 3200g i z 50cm , takze mi pasi

glowki duzej nie bedzie mial wiec mowil , ze dla mnie tez lepiej bedzie urodzic
mam dalej lazic ile wlezie , plywac itd. , dzieki temu wedlug nich latwiej urodze

na co mam duza nadzieje !!
raczej do 20.10. nie dotrwam i ja tez mam przeczucie , ze urodze wczesniej

foty mam , ale nie 3d , bo maly buziaka wcisnal we mnie i malo co widac bylo , za to widzielismy jak ssie kciuka i jezorkiem mieli

super widok !!
ulozony juz idealnie do porodu i raczej tak juz zostanie

takze same dobre wiesci na szczescie
za to 1.09. ide na wizyte do swojego gina prowadzacego , dawno nie bylam , bo pojechal na wakacje
nadrabialam was od wczoraj
Rureczka przykro mi bardzo

kurcze no co za mendy za przeproszeniem

jak tak mozna kuzwa przeciez normalne , ze kazda kobieta moze w ciaze zajsc niezaleznie od wieku wiec taka dyskryminacja , pytania o staz malozenski itd. to przegiecie na calej lini :/ wrrr
tule cie mocno i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
w koncu bedzie dobrze !!!
Oliwka fajnie , ze wrocilas

)) wsplczuje problemow

ale podleczysz sie i w koncu fasolka sie pojawi
Kocurek dobrze , ze z toba i mala jest oki

uwazaj na siebie i nie przepracowuj sie za bardzo przy przeprowadzce !!
Mama fajnie , ze coreczka zadowolona ze szkoly

polot sliczny !!
mama imię chyba wybrane

Będzie JOANNA
sliczne imie

))
dolina, totalna dolina... nie smędzę, bo nie lubię smędzić, ale brak sił do pakowania, a głowę, to chyba muszę oddać na jakieś generalne wietrzenie, tudzież terapię wstrząsową, może mi te "głupości" z głowy wywieją

już sama nie wiem czego mi brakuje i o co mi chodzi
w zeszłym roku o tej porze... ech :-( było "summer love", a teraz??? sorry, już nie wałkuję tego tematu, mam boskie dziecko i to powinno mi wystarczyć
normalne , ze masz przepyslenie , gonitwe mysli ... zal sie ile wlezie w koncu po to tutaj jestesmy !!
j
A teraz najgorsze: .:-(
Jak młody sobie pojadł o tej 2giej nie umiał zasnąć , pewnie z powodu tej duchoty i gorąca :-).
Mój pies wariował. Siedział koło małego łóżeczka i piszczał i wył. Se myślę no kurka co jest grane co on wyprawia ...
A tu nagle słysze z łóżeczka takie " jękanie " patrze w stronę małego a on mi sie dusi !!!!!!!! . Kuźwa szybko go wzięłam na ręce w pionie poklepywałam po pleckach później przechyliłam go do poziomu i tez poklepywałam aż w końcu sie uspokoiło. Nie opiszę dokładnie bo dalej mi się ręce trzęsą :-

-(...
Teraz młody leży i se rozmawia z misiem
dobrze , ze sie przebudzilas !! kurcze , ale stres :/ tego sie wlasnie najbardziej boje ...
oby to byl pierwszy i ostatni raz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Witam się porannie
U nas znowu upał :-) idziemy dziś na parapetówe do znajomych, kupiłam posciel i ręczniki i muszę zmykać do sklepu po jakieś ładne opakowanko ... uwielbiam pakować preznety

...
życzę Wam miłego łikendu
udanej imprezki

)
hej
u mnie weny brak, zle spalam, cholera ile razy mozna chodzic do kibelka w nocy i nad ranem??????
mam dosc...
uwierz mi , ze duzo

ja to latam tyle razy teraz , ze nawet juz nie zlicze
do tego maly naciska na pecherz nawet jak laze ( wtedy wogole ma jaies akcje na ruszanie i wariowanie w brzuchu ) i mam wrazenie , ze sie zsikam na srodku ulicy , albo nie dojde :/
teraz bedzie juz tylko gorzej hehe
ale juz malo zostalo poecieszam sie

brzuszek super , malutki ciekawe jak mmel sie miesci

ja to slon juz przy tobie hehe
buziaki dla calej reszty klanu !!